مطالب مرتبط:
شعری در رثای رهبر شهید انقلاب
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان امشب در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار می شود (19 تیر 1405)
وصیت ماندگار رهبر شهید انقلاب، حفظ وحدت ملی وسپردن پرچم انقلاب به نسل آینده است
فرزند رهبر شهید انقلاب در آغوش سیدحسن خمینی
تصاویر/ بازدید نماینده رهبر معظم انقلاب در استان سمنان از مواکب خدمت رسان به عزاداران شرکت کننده در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 تیر 1405 ساعت 12:552026-07-11سياسي

یادداشتی در رثای رهبر شهید انقلاب


حمید گروگان نویسنده در یادداشتی در رثای رهبر شهید انقلاب نوشت: حالا این ماییم و این غم جاودانه و جای خالی او! جای خالی شهیدی از تبار سینه سرخان مهاجر.

- نوشت: حالا این ماییم و این غم جاودانه و جای خالی او! جای خالی شهیدی از تبار سینه سرخان مهاجر.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حمید گروگان نویسنده و کارشناس ادبیات کودکان و نوجوانان و بزرگسالان در یادداشتی، روایتی از وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب نوشته است، روایتی که با حال و هوای داستان ها و ادبیاتش هماهنگ است.

گروگان می نویسد:  بسم الله الرحمن الرحیمسفر سینه سرخ مهاجر آن روز آقا سیدعلی آمده بود برای خداحافظی.

قصد سفر داشت.

مدت ها بود دل از محله کشور دوست بریده بود و می خواست برود مشهد و برای همیشه مجاور بارگاه امام رئوف شود که گاه گاه به پابوسی اش می رفت و صورت بر مضجع شریفش می گذاشت و های های می گریست.

با خانواده اش آمده بود به مصلی برای خداحافظی با مردم.

بس که مردم را دوست داشت.

بس که مهربان بود با خلق خدا و می خواست این دم آخری، یک بار دیگر مردم با مرام شهر را ببیند و عطر محبتش را بر سر و صورت خیل بی شمار عزادارانی بپاشد که بغض بر گلویشان چنگ انداخته بود و شانه هایشان تاب تحمل این بار سنگین را نداشت.


برچسب ها: شهید انقلاب - شهید - گروگان - انقلاب - کودکان و نوجوانان - خالی - مهاجر
آخرین اخبار سرویس:

یادداشتی در رثای رهبر شهید انقلاب

یادداشتی در رثای رهبر شهید انقلاب