مطالب مرتبط:
خبر فوری برای مستأجران؛ آغاز ثبت نام مرحله چهارم طرح مسکن استیجاری
آغاز مرحله چهارم ثبت نام طرح مسکن استیجاری + جزییات
آغاز ثبت نام طرح مسکن استیجاری در این استان ها
خون خواهی؛ آغاز حماسه ای تازه برای نابودی ظلم و زمینه ساز ظهور عدالت
مرحله چهارم ثبت نام طرح مسکن استیجاری آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 تیر 1405 ساعت 08:302026-07-15حوادث

آغاز طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز در محور های جنوب کرمان


رییس پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز با هدف کاهش تصادفات، ارتقای ایمنی جاده ها و برخورد قاطع با رانندگان متخلف به مدت 12 روز در حال اجراست.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کرمان  ، رییس پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز در محور های مواصلاتی شهرستان های کهنوج ، قلعه گنج ، رودبارجنوب و منوجان ، با هدف کاهش تصادفات، ارتقای ایمنی جاده ها و برخورد قاطع با رانندگان متخلف به مدت 12 روز در حال اجراست.

  سرهنگ جهانشاهی اظهار کرد: در این طرح، خودرو هایی که سرعت غیر مجاز و بحرانی در محور ها داشته باشند، به صورت سیستمی توقیف و به مدت 10 روز به پارکینگ منتقل خواهند شد.

    وی افزود: همچنین برخورد با خودرو های دارای چراغ های زنون و نور های خیره کننده که از عوامل اصلی کاهش دید و بروز تصادفات در شب هستند، نیز از اولویت های اصلی این طرح می باشد.

  رییس پلیس راه جنوب استان بیان داشت: در کنار اقدامات بازدارنده، برنامه های آموزشی نیز پیش بینی شده و با همکاری هلال احمر ، اورژانس و آموزش و پرورش ، دوره های آموزش کمک های اولیه برای دانش آموزان و رانندگان برگزار و راهداری نیز نسبت به شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز در محور های جنوب کرمان اقدام خواهد کرد.


برچسب ها: برخورد - جنوب استان کرمان - رانندگان متخلف - حادثه ساز - ایمنی جاده ها - رییس پلیس راه - برخورد قاطع
آخرین اخبار سرویس:

آغاز طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز در محور های جنوب کرمان

آغاز طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز در محور های جنوب کرمان