مطالب مرتبط:
انس عاشقانه نسل نو با نماز با برنامه های خلاقانه و مشارکت دانش آموزان
توسعه خدمات به همه دانش آموزان مستعد، گام تکمیلی عدالت آموزشی است
برگزاری کلاس های تقویتی دانش آموزان ابتدایی در قالب طرح حامی
کارنامه دانش آموزان | نحوه دریافت کارنامه دانش آموزان | زمان اعلام نتایج و مشاهده کارنامه
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در 21 لیگ رباتیک و هوش مصنوعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 16:002026-07-14سياسي

بخش مهمی از تربیت دانش آموزان با نماز گره خورده است


وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه هدف برنامه های توسعه فرهنگ اقامه نماز، نهادینه شدن این فریضه در میان دانش آموزان است، گفت: این هدف تنها از مسیر دعوت، معرفت افزایی و ایجاد انگیزه محقق می شود و ارزیابی برنامه ها نیز باید بر اساس میزان اثرگذاری آنها بر نگرش و رفتار دانش آموزان انجام گیرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛علیرضا کاظمی در جلسه شورای توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز که با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز کشور، معاونان ستادی وزارت آموزش و پرورش، مدیران کل آموزش و پرورش استان ها و جمعی از مسئولان دستگاه های اجرایی به صورت حضوری و برخط برگزار شد، با اشاره به گزارش ارائه شده از عملکرد این حوزه تصریح کرد: اقدامات ارزشمندی انجام شده است، اما همچنان تا نقطه مطلوب فاصله داریم و انتظار می رود برنامه های توسعه فرهنگ نماز با دقت و اثربخشی بیشتری دنبال شود.

  وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه هدف برنامه های توسعه فرهنگ اقامه نماز، نهادینه شدن این فریضه در میان دانش آموزان است، گفت: این هدف تنها از مسیر دعوت، معرفت افزایی و ایجاد انگیزه محقق می شود و ارزیابی برنامه ها نیز باید بر اساس میزان اثرگذاری آنها بر نگرش و رفتار دانش آموزان انجام گیرد.


برچسب ها: آموزش و پرورش - دانش آموزان - اقامه نماز - وزیر آموزش و پرورش - برنامه ها - اقامه - نماز
آخرین اخبار سرویس:

بخش مهمی از تربیت دانش آموزان با نماز گره خورده است

بخش مهمی از تربیت دانش آموزان با نماز گره خورده است