مطالب مرتبط:
تذکر سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در خصوص عدم تعویق در برگزاری امتحانات نهایی | تعداد زیادی از دانش آموزان به حوزه های امتحان نهایی مراجعه نکردند
هشدار درباره وضعیت سلامت دانش آموزان خوزستان
روایتی عجیب از امتحانات نهایی امروز دانش آموزان + عکس
تاکید استاندار خوزستان بر تحول در آموزش و پرورش با نگاه سلامت محور و تربیت معنوی دانش آموزان
بیش از 600 پایگاه تابستانی میزبان دانش آموزان لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 تیر 1405 ساعت 18:102026-07-13اجتماعي

برگزاری کلاس های تقویتی دانش آموزان ابتدایی در قالب طرح حامی


سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمان از برگزاری کلاس های تقویتی دانش آموزان ابتدایی در قالب طرح حامی در 570 پایگاه تابستانی استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ، اختر اسماعیل زاده گفت: پیرو ابلاغ بخشنامه وزارت آموزش و پرورش کلاس های تقویتی از 15 تیر 1405 در 570 پایگاه تابستانه برای 23 هزار و 212 دانش آموز شناسایی شده نیازمند به تلاش بیشتر در سه درس (ریاضی، فارسی، علوم) استان برگزار می شود.

  وی افزود: خانواده ها می توانند برای ثبت نام فرزندان خود تا پایان تیر ماه به مدارس محل تحصیل مراجعه کنند و فرم معرفی به پایگاه را از مدیران مدارس دریافت کنند.

  سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمان افزود: هدف از اجرای طرح حامی تقویت پایه و ارتقای سطح علمی دانش آموزان نیاز به توجه ویژه در قالب کلاس های با ظرفیت بین 5 تا 10 نفر تا پایان مرداد 1405 در مرحله اول 12 جلسه کلاس و در صورت نیاز 4 جلسه تا 15 شهریور برگزار می شود.


برچسب ها: معاونت آموزش ابتدایی - آموزش و پرورش - دانش آموزان ابتدایی - آموزش و پرورش استان - دانش آموز - دانش آموزان - ابتدایی
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری کلاس های تقویتی دانش آموزان ابتدایی در قالب طرح حامی

برگزاری کلاس های تقویتی دانش آموزان ابتدایی در قالب طرح حامی