مطالب مرتبط:
سفر معاون وزیر امور خارجه ایران به کابل (22 تیر 1405)
جزییات سفر عراقچی به عمان از زبان بقایی | توافق برای ادامه گفتگوهای سیاسی و فنی حقوقی درباره تنگه هرمز / محور اصلی مذاکرات؛ هماهنگی میان دو کشور ساحلی برای مدیریت تردد کشتی ها
«از ایران تا ثریا»؛ روایت سفر سلمانی فارسی منتشر شد
ارائه سرویس سفر ناوگان عمومی قم به 39 هزار نفر از تشییع کنندگان رهبر شهید
سفر در زمان؛ «فردین» در حال شتر سواری در پشت صحنه فیلم جهنم + من؛ سال 51
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 تیر 1405 ساعت 12:452026-07-13سياسي

سفر معاون عراقچی به کابل


«در مورد شناسایی طالبان، از ابتدا بنای ما بر این بود که همکاری های دو کشور در حوزه های لازم را گره نزنیم به موضوع شناسایی.

- بقایی اظهار داشت: در مورد شناسایی طالبان، از ابتدا بنای ما بر این بود که همکاری های دو کشور در حوزه های لازم را گره نزنیم به موضوع شناسایی.

شناسایی طالبان یک فرایند سیاسی حقوقی است که هر زمان به جمع بندی برسیم این کار را انجام خواهیم داد، اما همکاری دو کشور را معطل این موضوع نخواهیم کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و افغانستان وارد کابل شد.

وحید جلال زاده، معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، جهت برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین جمهوری اسلامی ایران و افغانستان و نیز دیدار با مقامات افغان، وارد کابل شد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان صبح امروز دوشنبه در نشست خبری خود از سفر جلال زاده به کابل خبر داده و گفته بود که موضوع این سفر گفت وگو و تبادل نظر درباره همکاری ایران و افغانستان در حوزه کنسولی و همکاری های مردمی در ارتباط با روابط مردمی است.

وی همچنین یادآور شد: ما بیش از 900 کیلومتر مرز مشترک داریم و روابطمان دیرپاست.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - شناسایی - ایران و افغانستان - وزارت امور خارجه - امور خارجه - کمیسیون مشترک - جمهوری اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

سفر معاون عراقچی به کابل

سفر معاون عراقچی به کابل