مطالب مرتبط:
وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند «اقدام جنگی» خواهد بود
وزیر خارجه عربستان راهی پکن شد
وزیر امورخارجه: حمله به ناو دنا یک جنایت جنگی است
جزییات گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه فرانسه
وزیر خارجه قطر: ادامه حملات اسراییل به لبنان با توجه به توافقنامه آتش بس، قابل قبول نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 تیر 1405 ساعت 22:502026-06-30بين الملل

وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند «اقدام جنگی» خواهد بود


وی تاکید کرد که آب مایه حیات بیش از 250 میلیون پاکستانی است و کشاورزی، امنیت و اقتصاد کشور به آن وابسته است؛ لذا هند نباید منابع آبی را به ابزار جنگ و درگیری تبدیل کند.

- وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند اقدام جنگی خواهد بود وی تاکید کرد که آب مایه حیات بیش از 250 میلیون پاکستانی است و کشاورزی، امنیت و اقتصاد کشور به آن وابسته است؛ لذا هند نباید منابع آبی را به ابزار جنگ و درگیری تبدیل کند.

وزیر خارجه ​پاکستان روز سه شنبه هشدار داد که خواهان تنش با هند نیست اما هرگونه تلاش برای قطع منابع آبی این کشور بر اساس معاهده سند طاس ، یک اقدام جنگی تلقی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ​ اسحاق دار وزیر امور خارجه پاکستان در همایشی در اسلام آباد اعلام کرد که اقدام هند برای تعلیق یک جانبه این معاهده، هیچ توجیهی در قوانین بین المللی ندارد.

بر اساس گزارش منابع پاکستانی، وی تاکید کرد که آب مایه حیات بیش از 250 میلیون پاکستانی است و کشاورزی، امنیت و اقتصاد کشور به آن وابسته است؛ لذا هند نباید منابع آبی را به ابزار جنگ و درگیری تبدیل کند.

دولت هند در آوریل 2025 به بهانه حمله پهلگام در کشمیر تحت کنترل آن کشور، معاهده سند طاس را یکطرفه معلق کرد.

با وجود اینکه دادگاه داوری لاهه اعلام کرد هند حق تعلیق یک جانبه را ندارد، دهلی نو این حکم را نپذیرفت.


برچسب ها: پاکستان - وزیر خارجه - منابع آبی - پاکستانی - وزیر امور خارجه پاکستان - اقتصاد کشور - منابع
آخرین اخبار سرویس:

وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند «اقدام جنگی» خواهد بود

وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند «اقدام جنگی» خواهد بود