مطالب مرتبط:
سکوت عجیب پاکستان درباره علت سقوط هواپیما در دریای عمان
سکوت عجیب پاکستان درباره علت سقوط هواپیما در دریای عمان
چهره تازه المیرا دهقانی در کنار همسرش در هواپیما (عکس)
کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی؛ واشنگتن «زیر» آسمان تهران باخت
نخستین ویدئوی به آسمان کشیده شده از آتش سوزی مهیب مزارع خشک کشاورزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 تیر 1405 ساعت 08:302026-07-11حوادث

معجزه در آسمان؛ چگونه یک مهماندار هواپیما از سقوط 10 هزار متری جان سالم به در برد؟! (+عکس)


داستان واقعی و باورنکردنی وسنا ملوویچ، مهمانداری که بدون چتر نجات از سقوط 10 هزار متری جان سالم به در برد.

-   اشتباهی که سرنوشت وسنا را رقم زد نکته عجیب اینجاست که وسنا ولوویچ اصلا قرار نبود در آن روز در پرواز شماره 367 حضور داشته باشد! در سال 2002، وسنا در مصاحبه ای فاش کرد که شرکت هواپیمایی او را با مهماندار دیگری که هم نام او بود اشتباه گرفته بود.

به این ترتیب، او به جای همکارش از کپنهاگ سوار هواپیما شد؛ اشتباهی که او را به دل یکی از بزرگ ترین فجایع هوایی تاریخ فرستاد.

چهل و شش دقیقه پس از بلند شدن هواپیما، در ساعت 4:01 بعد از ظهر، بمبی که در بخش باربری هواپیما پنهان شده بود منفجر شد و هواپیما را در میان آسمان به سه قسمت تقسیم کرد.

با افت ناگهانی فشار کابین، مسافران و سایر خدمه به بیرون از هواپیما و در دمای منجمدکننده پرتاب شدند و جان باختند.

اما وسنا سرنوشت دیگری داشت.

راز بقا؛ چگونه یک انسان از سقوط 10 کیلومتری جان سالم به در می برد؟ پزشکان و کارشناسان هوانوردی پس از بررسی های دقیق، بقای معجزه آسا وسنا را به تلفیقی از شانس محض و عوامل فیزیکی نسبت دادند: گیر افتادن در انتهای بدنه: وسنا توسط یک چرخ دستی حمل غذا در بخش انتهایی بدنه هواپیما گیر کرده بود و همین مانع از پرتاب شدن او به بیرون شد.


برچسب ها: هواپیما - مهماندار - اشتباه - مهماندار هواپیما - شرکت هواپیمایی - باورنکردنی - آسمان
آخرین اخبار سرویس:

معجزه در آسمان؛ چگونه یک مهماندار هواپیما از سقوط 10 هزار متری جان سالم به در برد؟! (+عکس)

معجزه در آسمان؛ چگونه یک مهماندار هواپیما از سقوط 10 هزار متری جان سالم به در برد؟! (+عکس)