مطالب مرتبط:
استاندار مازندران: توسعه زیرساخت های آبی، شرط عبور از تنش آبی و رونق سرمایه گذاری است
صبحانه با خبر، سرمایه گذاری خارجی در پنج طرح فولادی تا لزوم توسعه صنعت پرورش اسب در همدان
برای سرمایه گذاری شمش بهتر است یا طلای آب شده؟ راهنمای جامع 1405
توسعه سرمایه گذاری و انرژی خورشیدی در اولویت برنامه های شهرستان است
طلا همچنان با ارزش ترین روش سرمایه گذاری است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 تیر 1405 ساعت 10:002026-07-13اقتصادي

سرمایه گذاری در میدان نفتی آب تیمور به یک شرکت ایرانی سپرده خواهد شد


طبق پیگیری های صورت گرفته، از میان چند متقاضی آماده سرمایه گذاری برای توسعه میادین نفتی آب تیمور یک شرکت ایرانی با تخصص قابل دفاع شانس اصلی توسعه این میدان مهم نفتی خواهد بود.

- با توجه به پیگیری های خبرنگار مهر از مسئولان شرکت ملی نفت ایران، جزییات تازه ای از روند انتخاب شریک سرمایه گذار برای پروژه توسعه میدان نفتی آب تیمور آشکار شده است.

بر اساس اطلاعات به دست آمده، از میان سه متقاضی اولیه، یک شرکت ترک به دلیل فقدان کامل سابقه فنی از گردونه رقابت حذف شده و اکنون دو شرکت مطرح ایرانی شانس اصلی برای توسعه این میدان راهبردی هستند.

طبق پیگیری های صورت گرفته، سه شرکت نفت و گاز پاسارگاد ، شرکت توسعه پتروایران و یک شرکت تُرک با نام تجاری VEO برای سرمایه گذاری در طرح توسعه و افزایش ضریب بازیافت میدان آب تیمور ابراز تمایل کرده و بسته های پیشنهادی خود را ارائه دادند و با بررسی سابقه عملکردی متقاضیان این سرمایه گذاری، مشخص شد که شرکت VEO ترکیه اساساً هیچ رزومه عملیاتی قابل قبولی در حوزه بالادستی نفت و به ویژه میادین پیچیده شکاف دار مانند آب تیمور ندارد.

بررسی های خبرنگار مهر نشان می دهد شرکت VEO پیش تر صرفاً در پروژه های سطحی و غیرمرتبط با مهندسی مخزن فعال بوده و حتی یک پروژه موفق در زمینه ازدیاد برداشت (EOR) یا توسعه میادین نفتی را در


برچسب ها: سرمایه گذار - سرمایه گذاری - شرکت - توسعه - میدان - سرمایه - تیمور
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری در میدان نفتی آب تیمور به یک شرکت ایرانی سپرده خواهد شد

سرمایه گذاری در میدان نفتی آب تیمور به یک شرکت ایرانی سپرده خواهد شد