مطالب مرتبط:
آزادی 174 نفر از زندانیان در البرز
70 درصد خیابان های شهر ثمرین اردبیل بهسازی شد
31 کیلومتر از محورهای منتهی به مرزهای بازرگان و رازی بهسازی می شود
بهسازی 70 هزار مترمربع از معابر شیراز
اختصاص 500 میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و توسعه شبکه آبرسانی بخش کلیجان رستاق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 تیر 1405 ساعت 19:502026-06-29اقتصادي

نوسازی، نصب و بهسازی 174 تابلو و علائم ترافیکی در کیش


روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش از نوسازی، نصب و بهسازی 174 تابلو و علائم ترافیکی در یک ماه گذشته امسال خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش، اعلام کرد: با هدف ارتقای ایمنی تردد، بهبود نظم عبور و مرور و افزایش کیفیت زیرساخت های ترافیکی، عملیات نوسازی، بهسازی و نصب تابلو ها و علائم ترافیکی در کیش در حال اجراست.

براساس آمار در مجموع 174 عملیات تجهیز و نصب علائم ترافیکی در معابر، میدان و خیابان های کیش انجام شده است.

نصب و تکمیل 142 عدد انواع تابلو های ترافیکی، 20 عدد استوانه ترافیکی و 12 مورد اقدامات متفرقه در حوزه ایمن سازی و ساماندهی ترافیکی در معابر و خیابان های کیش انجام شده است.

عملیات نصب و تجهیز تابلوهای ترافیکی با هدف افزایش ضریب ایمنی کاربران معابر، بهبود هدایت ترافیکی، ارتقای خوانایی علائم راهنمایی و رانندگی، کاهش خطر ناشی از فرسودگی تجهیزات و حفظ و ارتقای سیمای شهری کیش انجام شده است.

با توجه به شرایط اقلیمی کیش و تأثیر عوامل محیطی از جمله رطوبت، گرما و فرسایش بر تابلوها و علائم ترافیکی شهری، پایش مستمر وضعیت آنها در دستور کار شرکت عمران آب و خدمات کیش قرار دارد و عملیات نگهداری، تعمیر و نوسازی درقالب برنامه مدون ادامه دارد.


برچسب ها: ترافیکی - علائم ترافیکی - سازی - تابلو - علائم - روابط عمومی - کیش
آخرین اخبار سرویس:

نوسازی، نصب و بهسازی 174 تابلو و علائم ترافیکی در کیش

نوسازی، نصب و بهسازی 174 تابلو و علائم ترافیکی در کیش