مطالب مرتبط:
سفیر ایران در عراق: روابط تهران و بغداد فراتر از دولت هاست
سفیر ایران در بغداد: باید به نگرانی های گروه های مقاومت عراق پاسخ داده شود
ایجاد مسیرهای پروازی جدید با عراق ؛ مسیر پروازهای اربعین کوتاه تر می شود
ایران در آستانه تاریخ سازی در جام جهانی
وزارت خارجه پاکستان: سفر رییس جمهور ایران به اسلام آباد بیان گر تاکید بر آرمان مشترک 2 کشور برای صلح و پیشرفت پایدار در منطقه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 تیر 1405 ساعت 17:352026-06-23بين الملل

بهینه سازی مسیرهای پروازی ایران و عراق؛ کاهش زمان سفر به نجف و بغداد


رییس سازمان هواپیمایی کشوری از ایجاد مسیرهای پروازی جدید میان ایران و عراق خبر داد.

این اقدام که با هدف تسهیل ترددهای هوایی صورت گرفته، موجب می شود پروازهای شهرهای جنوبی ایران به مقصد فرودگاه های نجف و بغداد از مسیر کوتاه تر و در زمان کمتری انجام شود.

- بهینه سازی مسیرهای پروازی ایران و عراق؛ کاهش زمان سفر به نجف و بغداد رییس سازمان هواپیمایی کشوری از ایجاد مسیرهای پروازی جدید میان ایران و عراق خبر داد.

این اقدام که با هدف تسهیل ترددهای هوایی صورت گرفته، موجب می شود پروازهای شهرهای جنوبی ایران به مقصد فرودگاه های نجف و بغداد از مسیر کوتاه تر و در زمان کمتری انجام شود.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری از ایجاد مسیرهای پروازی جدید با کشور عراق خبر داد و گفت: بر این اساس، پروازهای شهرهای جنوبی از مسیر کوتاه تر و با زمان کمتری به فرودگاه های نجف و بغداد ممکن خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ابوذر شیرودی اظهار کرد: این موضوع سال ها مطالبه ایران بود و علی رغم تعریف مسیر پروازی در فضای پروازی ایران تا نقاط تبادل ترافیک با عراق، بررسی پیشنهاد ایران از سوی هواپیمایی کشوری عراق در دستور کار قرار گرفت که با پیگیری و پس از برگزاری جلسات مستمر کارشناسی و مدیریتی، عراق با پیشنهاد ایران موافقت کرد.


برچسب ها: سازمان هواپیمایی کشوری - رییس سازمان هواپیمایی - سازمان هواپیمایی - ایران و عراق - مسیر - زمان - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

بهینه سازی مسیرهای پروازی ایران و عراق؛ کاهش زمان سفر به نجف و بغداد

بهینه سازی مسیرهای پروازی ایران و عراق؛ کاهش زمان سفر به نجف و بغداد