مطالب مرتبط:
امدادرسانی به 4حادثه جاده ای استان سمنان؛ 13نفر راهی بیمارستان ها شدند
احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در اعتراض به اتهام زنی بی اساس علیه ایران
نقره داغ بازیکن انگلیس در جام جهانی
شات تاور بریستول؛ شاهکار بروتالیست در قلب انگلیس (+عکس)
جریمه سنگین بازیکن انگلیس در جام جهانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 11:352026-07-10پزشكي

گرما صدها نفر را در انگلیس راهی بیمارستان کرد


دمای 35 درجه سانتی گراد در انگلیس ده ها نفر را راهی بیمارستان ها کرد و مرگ ناشی از گرما را افزایش داد.

- دمای 35 درجه سانتی گراد در انگلیس ده ها نفر را راهی بیمارستان ها کرد و مرگ ناشی از گرما را افزایش داد.

   به گزارش  سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛  از لندن، همزمان با افزایش دمای هوا هشدار های سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس نیز افزایش یافته است.

سازمان هواشناسی اعلام کرد: نصاب بیشترین روز های 35 درجه سانتیگراد در یک سال در این کشور شکسته شد و هشت روز در سال جاری است که دما هوا به بیش از 34 درجه می رسد.

گرما و آسیب دیدگی برخی خطوط ریلی، همچنین موجب اختلال در حمل و نقل ریلی انگلیس شده است.

وزارت بهداشت انگلیس از مردم خواست حتی المقدور درخواست آمبولانس نکنند، زیرا درخواست ها بسیار فراتر از ظرفیت هاست و خدمات آمبولانس به شدت زیر فشار قرار دارد.

گرمای شدید و افزایش استفاده از برق توسط وسایل خنک کننده موجب صدور هشدار قطع برق صادر شده است.

در تامین برق مشترکان نیز کند و منجر به افزایش تقاضای برق شود، زیرا مردم استفاده از تهویه مطبوع، فریزر و یخچال را افزایش می دهند.

سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس از مردم خواست پیامد های گرما را جدی بگیرند - به ویژه در مورد کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماری یا شرایط خاص.


برچسب ها: انگلیس - افزایش - بیمارستان - بیمارستان ها - گرما - سانتی گراد - آمبولانس
آخرین اخبار سرویس:

گرما صدها نفر را در انگلیس راهی بیمارستان کرد

گرما صدها نفر را در انگلیس راهی بیمارستان کرد