مطالب مرتبط:
فیلم| آغاز ترخیص یک هزار دستگاه خودرو وارداتی منطقه آزاد مازندران از گمرک بندر امیرآباد
دستور قاطع دستگاه قضایی مازندران برای پایان توقف خودرو های منطقه آزاد در بندر امیرآباد
آغاز ترخیص خودروهای منطقه آزاد مازندران در بندر امیرآباد با دستور قضایی
آغاز ترخیص خودروهای منطقه آزاد مازندران در بندر امیرآباد با دستور قضایی
دستور قاطع دستگاه قضایی مازندران برای پایان توقف خودروهای منطقه آزاد در بندر امیرآباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 16:102026-07-01اقتصادي

ترخیص خودرو های رسوبی منطقه آزاد مازندران


728 دستگاه خودروی وارداتی، امروز از گمرک منطقه آزاد اقتصادی امیرآباد بهشهر ترخیص شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، پس از پیگیری های استاندار و رییس کل دادگستری مازندران 728 دستگاه خودروی سواری وارداتی، پس از رسوب 5 ماهه در گمرک منطقه ویژه اقتصادی امیر آباد بهشهر، امروز ترخیص شد.

دادستان عمومی وانقلاب شهرستان بهشهر در آیین ترخیص این خودرو ها گفت: تفسیر متفاوت گمرک استان از محدوده تردد خودرو های وارداتی، موجب تاخیر در ترخیص این خودرو ها بود.

هادی فولادی سوادکوهی تاکید کرد: با دستور رییس کل دادگستری مازندران و رفع موانع اداری، امکان ترخیص این خودرو ها از بندر امیر آباد فراهم شده است.

سرهنگ نصرالله بیگلری رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران نیز با اشاره به این که خودرو های وارداتی ترخیص شده امکان تردد در همه استان را دارند افزود: مازندران تنها استان کشور است که سه نقطه آن به عنوان منطقه آزاد اقتصادی معرفی شده است.

رضا گرزین مدیر کل گمرک منطقه آزاد اقتصادی مازندران نیز با اشاره به خودرو های پلاک نشده وارداتی موجود در بندر امیر آباد اعلام کرد: پلاک گذاری خودرو های وارداتی فاقد پلاک، در همان منطقه آزاد اقتصادی امیرآباد و در حداقل زمان انجام می شود.


برچسب ها: مازندران - رییس کل دادگستری مازندران - خودرو - ترخیص - دادگستری مازندران - خودرو های وارداتی - رییس کل دادگستری
آخرین اخبار سرویس:

ترخیص خودرو های رسوبی منطقه آزاد مازندران

ترخیص خودرو های رسوبی منطقه آزاد مازندران