|
| چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 22:152026-07-08سياسي
اریک بروئر، مدیر سابق در شورای امنیت ملی آمریکا تصریح کرد: ترامپ با یک تفاهم نامه مبهم موافقت کرد که بسیاری از مسائل را به آینده موکول می کرد؛ - به گزارش سرویس بین الملل جماران، اریک بروئر، مدیر سابق در شورای امنیت ملی آمریکا، گفت: بیایید صادق باشیم؛ این یک حرکت شطرنج چهاربُعدی از سوی ترامپ نیست.
ترامپ با یک تفاهم نامه مبهم موافقت کرد که بسیاری از مسائل را به آینده موکول می کرد؛ زیرا از پیامدهای اقتصادی ادامه جنگ نگران بود و تردید داشت که بمباران بیشتر بتواند موفقیت بیشتری به همراه داشته باشد.
حالا او نتیجه چیزی را که خودش کاشته، درو می کند؛ هم از نظر یک جنگ شکست خورده و هم از نظر دیپلماسی ناکارآمد.
برچسب ها: شورای امنیت ملی آمریکا -
شورای امنیت ملی -
شورای امنیت -
امنیت ملی -
ترامپ -
تفاهم نامه -
آمریکا |
آخرین اخبار سرویس:
|
مدیر سابق در شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ نتیجه چیزی را که کاشته، درو می کند
مدیر سابق در شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ نتیجه چیزی را که کاشته، درو می کند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.