مطالب مرتبط:
پژوهش زیربنای پیشرفت تمدن اسلامی و ایرانی است
تشییع رهبر شهید انقلاب، نمایش پیوند ملت با ولایت است
حکمرانی اسلامی؛ مسیر تحقق تمدن نوین است
عملکرد نوسانی ایران در لیگ والیبال ملت ها – آفتاب نو
تزریق مبانی اسلام سیاسی، کلید تمدن سازی روحانیت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 16:102026-07-01سياسي

مفاخر و مشاهیر؛ نقطه اتصال ملت ها و تمدن ها


آیین «پاسداشت روز دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان»، به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و با حضور و سخنرانی جمعی از استادان دانشگاه و چهره های بین المللی، - آیین پاسداشت روز دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان ، به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و با حضور و سخنرانی جمعی از استادان دانشگاه و چهره های بین المللی، امروز دهم تیرماه 1405 در فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محمود شالویی، رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در این رویداد با اشاره به نیاز همیشگی انسان ها به ارتباط و تعامل، اظهار کرد: جهان امروز نیازمند ارتباط آدمیان در گستره عالم است؛ چراکه انسان ها از آغاز آفرینش، زندگی اجتماعی و تشکیل جامعه انسانی را تجربه کرده اند و مرز ها و جغرافیای محدود هرگز مانع ارتباط میان ملت ها نبوده است.

وی افزود: مفاخر، اندیشمندان و صاحبان فکر و اندیشه در سراسر جهان پیوندی ناگسستنی با یکدیگر دارند؛ چراکه نقطه مشترک آنان دانش، دانایی، تلاش و کوشش برای دستیابی به حقیقت بوده است.

شالویی تأکید کرد: شایسته است ارتباطات در حوزه های فرهنگی، هنری و ادبی همواره برقرار بماند؛ زیرا بسیاری از بزرگان، فراتر از مرز های جغرافیایی شناخته می شوند و متعلق به جغرافیای دانش و اندیشه هستند.


برچسب ها: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی - مفاخر فرهنگی - فرهنگی - دیپلماسی فرهنگی - استادان دانشگاه - مفاخر - ارتباط
آخرین اخبار سرویس:

مفاخر و مشاهیر؛ نقطه اتصال ملت ها و تمدن ها

مفاخر و مشاهیر؛ نقطه اتصال ملت ها و تمدن ها