مطالب مرتبط:
مسیر انتقام خواهی خون پاک شهیدان با عزمی راسخ تر دنبال خواهد شد
از «نمی پذیریم» تا «مرگ بر سازشگر»؛ وحدت ملی با نفرت پراکنی حفظ نمی شود/ جوکار: انتقام خون شهدا تنها در سایه انسجام ملی و پرهیز از اختلافات محقق می شود
ویدئو | سعید جلیلی در نمازجمعه مشهد: انتقام رهبر انقلاب حق ملت و وظیفه مسئولین است
ویدئو | سعید جلیلی در نمازجمعه مشهد: انتقام رهبر انقلاب حق ملت و وظیفه مسئولان است
جلیلی: قبل از آزاد کردن دارایی ها به فکر انتقام باشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 تیر 1405 ساعت 01:102026-07-10سياسي

جلیلی: برخی معتقدند اگر بخواهیم مسیر انتقام را پیش ببریم باید به جنگ ادامه داد/ نمی توان در سایه «نه جنگ نه صلح» به وضعیت ادامه داد


خواسته ملت ما برای انتقام، صرفا یک خواسته عاطفی نیست، بلکه خواسته ای دقیق و عقلانی در چارچوب حقوق بین الملل است.

- جلیلی: برخی معتقدند اگر بخواهیم مسیر انتقام را پیش ببریم باید به جنگ ادامه داد/ نمی توان در سایه نه جنگ نه صلح به وضعیت ادامه داد خواسته ملت ما برای انتقام، صرفا یک خواسته عاطفی نیست، بلکه خواسته ای دقیق و عقلانی در چارچوب حقوق بین الملل است.

عضو شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: دشمنان ایران در جنگ 40 روزه اعتراف کردند که با قدرت چهارمی یعنی ایران مواجه هستیم که در به چالش کشیدن مناسبات غلط آنها توانمند است.

  سعید جلیلی، جمعه شب در گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: در یک سال گذشته بعد از جنگ 12 روزه و اقدامات دیگر از جمله اسنپ بک و حوادث دی ماه 1404 دیدیم که امریکا چه رفتارهای خصمانه ای داشته است و در نهایت در اسفند ماه با هدف تجزیه ایران و سرنگونی آن وارد شدند.

  وی ادامه داد: تقریبا چند ماه قبل از جنگ رمضان، یک موضع در ادبیات امریکا رایج شده بود مبنی بر اینکه ما فناوری و اطلاعاتی داریم و باید شکل های سنتی حمله را کنار بگذاریم و باید رأس نظام و مرکز کشور را هدف قرار داد و در نگاه آنها سر زنی شویم و تست این کار را هم در ونزوئلا انجام دادند.


برچسب ها: حقوق بین الملل - انتقام - عضو شورای عالی امنیت ملی - ادامه - شورای عالی امنیت ملی - جنگ - بین الملل
آخرین اخبار سرویس:

جلیلی: برخی معتقدند اگر بخواهیم مسیر انتقام را پیش ببریم باید به جنگ ادامه داد/ نمی توان در سایه «نه جنگ نه صلح» به وضعیت ادامه داد

جلیلی: برخی معتقدند اگر بخواهیم مسیر انتقام را پیش ببریم باید به جنگ ادامه داد/ نمی توان در سایه «نه جنگ نه صلح» به وضعیت ادامه داد