مطالب مرتبط:
محافل عراقی: خون امام شهید انگیزه انتقام را در مقاومت قوی تر کرده است
محافل عراقی: خون امام شهید انگیزه انتقام را در مقاومت قوی تر کرده است
خون امام شهید، طومار ظلم و استکبار را درهم خواهد پیچید
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
خون امام شهید خیزشی جهانی رقم زد/ همه مردم در پی خونخواهی اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 01:102026-07-09سياسي

پدر شهید زرین: خون خواهی امام شهید وظیفه شرعی و انقلابی است


پدر شهید صادق زرین بر لزوم استمرار مسیر مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های استکبار جهانی تأکید کرد و گفت: خون خواهی امام شهید وظیفه شرعی و انقلابی است.

- پدر شهید زرین: خون خواهی امام شهید وظیفه شرعی و انقلابی است رشت- پدر شهید صادق زرین بر لزوم استمرار مسیر مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های استکبار جهانی تأکید کرد و گفت: خون خواهی امام شهید وظیفه شرعی و انقلابی است.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف زرین شامگاه پنجشنبه در اجتماع بزرگ خونخواهی رهبر شهید که با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در میدان شهدای ذهاب شهرستان رشت برگزار شد با اشاره به وظیفه شرعی و انقلابی در راستای تحقق فرمان الهی إِنَّما لِلَّهِ ، بر لزوم خون خواهی امام شهید و دیگر شهدای جبهه مقاومت تأکید کرد و گفت: تمسک به نهضت عاشورا و شعار یا لثارات الحسین رمز پیروزی در این مسیر است.

زرین با استناد به فرمایشات جانشین رهبر شهید، حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای، تصریح کرد: مشت گره کرده ایشان نماد صلابت و ایستادگی در برابر نظام سلطه است.

پدر شهید زرین در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، از مردم خواست تا با بصیرت و هوشیاری در برابر توطئه های دشمنان ایستادگی کنند و با اتحاد و همدلی، زمینه ساز تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی باشند.


برچسب ها: شهید - انقلابی - پدر شهید - استکبار جهانی - وظیفه - زرین - مسیر مقاومت
آخرین اخبار سرویس:

پدر شهید زرین: خون خواهی امام شهید وظیفه شرعی و انقلابی است

پدر شهید زرین: خون خواهی امام شهید وظیفه شرعی و انقلابی است