مطالب مرتبط:
حمله آمریکا به بندر چابهار | اصابت مرکز کنترل ترافیک دریایی | فعالیت بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری ادامه دارد
فعالیت 24 ساعته بندر امیرآباد مازندران برای ترخیص کالا و خودرو
جزییات حمله آمریکا به بندر چابهار؛ مرکز کنترل دریایی هدف قرار گرفت
برآورد خسارات حمله آمریکا به بندر چابهار اعلام شد | برنج کنترل بندر چابهار پس از حمله +فیلم
برآورد خسارات حمله آمریکا به بندر چابهار اعلام شد | برج کنترل بندر چابهار پس از حمله +فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 13:152026-07-10اقتصادي

هیچ اختلالی در فعالیت های بندر چابهار ایجاد نشده است


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به حمله به برج مرکز کنترل ترافیک دریایی بندر شهید کلانتری اظهار کرد: این حمله موجب وارد آمدن خسارت به سازه این مرکز شد، - محمدسعید اربابی در بازدید از مراحل ترخیص خودروها با تشریح اقدامات انجام شده برای صیانت از اموال مردم در پی حمله آمریکا به بندر چابهار، از ترخیص 359 دستگاه خودرو به ارزش حدود 2 هزار و 500 میلیارد تومان در کمتر از 16 ساعت خبر داد و از مردم خواست ضمن حفظ آرامش، به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و اخبار را تنها از مراجع رسمی دریافت کنند.

اربابی گفت: در زمان وقوع حادثه، 375 دستگاه خودرو در انبار منطقه آزاد چابهار نگهداری می شد که با پیش بینی شرایط و تلاش شبانه روزی کارکنان، دقایقی پس از حمله دشمن به انبار و برج مرکز کنترل ترافیک دریایی بندرشهید کلانتری، 302 دستگاه خودرو از انبار خارج و تحویل مالکان شد.

وی افزود: همکاران پرتلاش سازمان منطقه آزادچابهار حتی پس از وقوع حمله دشمن به اهدافی در چابهار نیز عملیات تخلیه را متوقف نکردند و 57 دستگاه خودروی دیگر را از انبار خارج کردند که از این تعداد تنها سه خودرو بر اثر اصابت ترکش دچار شکستگی شیشه و خسارتی جزیی در حدود 200 میلیون تومان شدند.


برچسب ها: مرکز کنترل ترافیک - منطقه آزاد چابهار - چابهار - کنترل ترافیک - سازمان منطقه آزاد چابهار - بندر چابهار - خودرو
آخرین اخبار سرویس:

هیچ اختلالی در فعالیت های بندر چابهار ایجاد نشده است

هیچ اختلالی در فعالیت های بندر چابهار ایجاد نشده است