مطالب مرتبط:
ضرب الاجل میراث فرهنگی کرمانشاه برای سامان دهی خانه مسافرهای غیرمجاز
دادستان رباط کریم: با تشویش کنندگان اذهان عمومی برخورد قانونی می شود
برخورد با خوابگاه های دانشجویی غیرمجاز تهران
برخورد قانونی با متخلفان قیمت بلیت اربعین
عامل ارسال کلیپ محل برخورد پرتابه به شبکه اینترنشنال دستگیر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 21:002026-07-14اجتماعي

اعظمی: با خانه مسافرهای غیرمجاز کرمانشاه برخورد قانونی می شود


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از آغاز طرح سامان دهی خانه مسافرهای غیرمجاز خبر داد و گفت: - اعظمی: با خانه مسافرهای غیرمجاز کرمانشاه برخورد قانونی می شود کرمانشاه- سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از آغاز طرح سامان دهی خانه مسافرهای غیرمجاز خبر داد و گفت: واحدهای فاقد مجوز به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

کیومرث اعظمی از آغاز اجرای طرح ضربتی سامان دهی خانه مسافرهای غیرمجاز در استان کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف صیانت از حقوق گردشگران، ارتقای امنیت اقامت مسافران و سامان بخشی به مراکز اقامتی در سراسر استان اجرایی شده است.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی زیرساخت های اقامتی، افزود: اقدامات اولیه این طرح از شهر کرمانشاه آغاز شده و تمامی افرادی که در حوزه اقامت فعالیت دارند، باید هرچه سریع تر نسبت به طی مراحل قانونی و دریافت مجوزهای لازم از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقدام کنند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه تصریح کرد: فعالیت مراکز اقامتی خارج از چارچوب ضوابط قانونی قابل قبول نیست و ارائه خدمات گردشگری تنها با دریافت مجوزهای رسمی امکان پذیر خواهد بود.


برچسب ها: خانه مسافرهای غیرمجاز - کرمانشاه - استان کرمانشاه - گردشگری و صنایع دستی - غیرمجاز - سامان - برخورد قانونی
آخرین اخبار سرویس:

اعظمی: با خانه مسافرهای غیرمجاز کرمانشاه برخورد قانونی می شود

اعظمی: با خانه مسافرهای غیرمجاز کرمانشاه برخورد قانونی می شود