مطالب مرتبط:
بالغ بر 43 هزار کودک در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته غربالگری بینایی شدند
منطقه آزاد اروند پایلوت دیپلماسی ورزشی ایران است/ مسابقات سالانه «بهترینِ بهترین های کیک بوکسینگ» برگزار می شود
آغاز غربالگری تنبلی چشم در استان گلستان
منطقه آزاد اروند پایلوت دیپلماسی ورزشی ایران است/ مسابقات سالانه «بهترینِ بهترین های کیک بوکسینگ» برگزار می شود
فاز سوم بهسازی کتابخانه مرکزی امام خمینی(ره) قزوین به بهره برداری رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 15:452026-07-14اجتماعي

غربالگری سالانه بیش از 50 هزار کودک در قزوین


سالانه بیش از 50 هزار کودک سه تا 6 سال در استان تحت غربالگری بینایی و شنوایی قرار می گیرند تا اختلالات احتمالی به موقع شناسایی و درمان شوند.

- قزوین- مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: سالانه بیش از 50 هزار کودک سه تا 6 سال در استان تحت غربالگری بینایی و شنوایی قرار می گیرند تا اختلالات احتمالی به موقع شناسایی و درمان شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا غلامرضایی در نشست خبری اداره کل بهزیستی استان قزوین با اصحاب رسانه که ظهر سه شنبه به مناسبت هفته بهزیستی در سالن جلسات این اداره برگزار شد، اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه های همزمان با سراسر کشور، غربالگری بینایی و شنوایی کودکان سه تا 6 سال به عنوان یکی از اقدامات بسیار مؤثر و کارآمد در پیشگیری از معلولیت ها انجام می شود و هر سال بیش از 50 هزار کودک تحت معاینه قرار می گیرند و تعدادی از آنان که مشکوک به تنبلی چشم یا مشکلات شنوایی شناسایی می شوند، برای دریافت خدمات درمانی به مراکز طرف قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین بیان کرد: تمام خدمات از غربالگری اولیه تا درمان های تخصصی، تحت پوشش کامل حمایت سازمان بوده و هیچ خانواده ای به دلیل مشکلات مالی از این طرح جا نمی ماند.


برچسب ها: مدیرکل بهزیستی استان قزوین - غربالگری بینایی - مدیرکل بهزیستی استان - غربالگری - استان قزوین - بهزیستی - مدیرکل بهزیستی
آخرین اخبار سرویس:

غربالگری سالانه بیش از 50 هزار کودک در قزوین

غربالگری سالانه بیش از 50 هزار کودک در قزوین