مطالب مرتبط:
امام جمعه دشتستان: مبلغان دینی در میدان روشنگری حضور موثر داشته باشند
امام جمعه شاهرود: تبیین منویات رهبر شهید نقشه راه تحقق ایران قوی است
امام جمعه موقت ایلام: نبرد و مذاکره دو لبه قیچی برای شکست استکبار هستند
تاکید امام جمعه ساری بر حمایت از تیم مذاکره کننده
امام جمعه تبریز: دیپلماسی بخشی از میدان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 تیر 1405 ساعت 15:352026-07-03سياسي

امام جمعه شاهرود: «مذاکره» پایان میدان نیست؛ ضرورت حفظ هوشیاری


امام جمعه شاهرود با تاکید بر اینکه مذاکره پایان جنگ نیست و دنباله میدان است، گفت: نیروهای مسلح مقتدر ایران با هوشیاری کامل، پاسخ هر شیطنت دشمن را خواهند داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شاهرود در مصلای بزرگ این شهر، با اشاره به مذاکرات بیان کرد: میدان دیپلماسی بستر تثبیت دستاوردهای میدان محسوب می شود.

وی با بیان اینکه با توجه به سوابق بدعهدی دشمنان باید دیدگاهی هوشمندانه به مذاکرات داشت، تاکید کرد: مذاکره به معنای پایان جنگ نیست.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه تثبیت دستاوردهای میدان در حوزه دیپلماسی با اجازه رهبر معظم انقلاب دنبال می شود، بیان کرد: باید مراقب بود تا دچار تفرقه انگیزی نشد.

امینی با بیان اینکه تثبیت دستاوردهای میدان جای دو قطبی سازی و تفرقه نیست، تاکید کرد: مذاکرات دنباله میدان است و نیروهای مقتدر مسلح ایران اسلامی هوشیار هستند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح غیور و مردم سلحشور ایران اسلامی آماده پاسخ به هر نوع شیطنت از سوی دشمن هستند، افزود: ما ملتی هوشیار و با صلابت داریم.

امام جمعه شاهرود در ادامه به تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: معظم له 60 سال مبارزه و 37 سال رهبری انقلاب اسلامی را با تمام مشقت ها داشتند و حضور میلیونی مردم در مرا


برچسب ها: میدان - امام جمعه - شاهرود - مذاکرات - بیان - مذاکره - خطبه های نماز جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه شاهرود: «مذاکره» پایان میدان نیست؛ ضرورت حفظ هوشیاری

امام جمعه شاهرود: «مذاکره» پایان میدان نیست؛ ضرورت حفظ هوشیاری