مطالب مرتبط:
امام جمعه کیش: با اقتدار و اتحاد از امنیت و منافع ملی دفاع خواهیم کرد
جبهه اصلاحات ایران: حفظ انسجام در تصمیم گیری های کلان، بخشی از الزامات صیانت از منافع و امنیت ملی است/ امروز مسأله اصلی، پیروزی یا شکست هیچ جناح و جریان سیاسی نیست/ تقویت دیپلماسی خارجی بدون ترمیم سرمایه اجتماعی در داخل امکان پذیر نیست
اعتماد به آمریکا برخلاف منافع ملی و حکم عقل است
دفاع از منافع و تمامیت ارضی ایران وظیفه ای ملی است
آیت الله شعبانی: مردم خواهان صلحی همراه با عزت، امنیت و منافع ملی هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 تیر 1405 ساعت 13:102026-07-18بين الملل

وقتی منافع طبقاتی پشت پرده منافع ملی پنهان می شود


منافع طبقاتی همیشه پشت یک پردهٔ کاملاً فراگیر به نام «منافع ملی» پنهان شده است.

با همین توجیهات بود که ترومن «عملیات انتظامی»ای را با چندمیلیون کشته در کره آغاز کرد و جانسون و نیکسون جنگی را در  هندوچین به راه انداختندبا سه میلیون کشته و ریگان به گرنادا .

- منافع طبقاتی همیشه پشت یک پردهٔ کاملاً فراگیر به نام منافع ملی پنهان شده است.

با همین توجیهات بود که ترومن عملیات انتظامی ای را با چندمیلیون کشته در کره آغاز کرد و جانسون و نیکسون جنگی را در  هندوچین به راه انداختندبا سه میلیون کشته و ریگان به گرنادا تهاجم نظامی کرد و بوش به پاناما و عراق حمله کرد و کلینتون بارها و بارها عراق را بمباران کرد.

عصر ایران؛ جواد لگزیان - تریبون های دولتی آمریکا مدام درباره ضرورت جنگ و درگیری در نقاط مختلف جهان سخن می گویند و جنگ را در راستای منافع ملی آمریکا ارزیابی می کنند اما هاوارد زین در کتاب تاریخ آمریکا با نگاهی تیزبینانه نشان می دهد این منافع طبقاتی است که پشت یک پردهٔ کاملاً فراگیر به نام منافع ملی پنهان شده است.

بنابراین زین در کتاب خود تلاش می کند ماجرای این جنگ ها را نه از دید ژنرال ها و دیپلمات ها، بلکه از دیدگاه سربازان و پدرها و مادرهایی شرح دهد که تلگرام هایی با پاکت سیاه به دست شان رسیده است؛ پاکتی با پیام مرگ فرزندشان.


برچسب ها: منافع ملی - میلیون - طبقاتی - ملی - کشته - کرد - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

وقتی منافع طبقاتی پشت پرده منافع ملی پنهان می شود

وقتی منافع طبقاتی پشت پرده منافع ملی پنهان می شود