مطالب مرتبط:
رایگان شدن مترو و اتوبوس برای برخی از دهک ها | چه کسانی مشمول می شوند؟
آماده باش 7900 اتوبوس در اربعین 1405
بکارگیری 5600 اتوبوس برای اربعین
گیر کردن درِ اتوبوس آرژانتین پیش از فینال؛ سوژه تازه شبکه های اجتماعی
راهنمای گام به گام خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 تیر 1405 ساعت 09:252026-07-20اجتماعي

زاکانی: 2460 اتوبوس نوسازی شده است


شهردار تهران با اشاره به ادامه بررسی علت حادثه اتوبوس خیابان ولیعصر، از نوسازی 2 هزار و 460 دستگاه اتوبوس و بازسازی 700 اتوبوس دوکابین خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، فرسودگی بخشی از ناوگان اتوبوسرانی تهران طی سال های گذشته به یکی از مهم ترین چالش های حمل ونقل عمومی پایتخت تبدیل شده است.

عمر بالای بخشی از اتوبوس ها، افزایش هزینه های نگهداری و کمبود ناوگان، نوسازی اتوبوس ها را به یکی از اولویت های مدیریت شهری تبدیل کرده است.

حادثه ترمز بریدن یک دستگاه اتوبوس در خیابان ولیعصر نیز در روزهای اخیر بار دیگر موضوع ایمنی ناوگان را در کانون توجه قرار داد.

هرچند علت این حادثه هنوز در دست بررسی است، اما این اتفاق بار دیگر ضرورت نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی را یادآور شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در گفتگو با خبرنگار مهر دررابطه با حادثه اخیر اتوبوس خیابان ولیعصر اظهار کرد: موضوع در حال بررسی است.

2 هزار و 460 اتوبوس نوسازی شده است وی با اشاره به روند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی افزود: من از ابتدا پیگیر نوسازی اتوبوس های فرسوده بودم.

در دوره قبل از ما تنها 134 دستگاه اتوبوس نوسازی شده بود اما اکنون 2 هزار و 460 دستگاه اتوبوس نوسازی شده است.


برچسب ها: اتوبوس - خیابان ولیعصر - حمل ونقل عمومی - نوسازی - ناوگان - شهردار تهران - حادثه
آخرین اخبار سرویس:

زاکانی: 2460 اتوبوس نوسازی شده است

زاکانی: 2460 اتوبوس نوسازی شده است