مطالب مرتبط:
آماده باش کامل صنعت برق برای مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید
آماده باش کامل صنعت برق برای مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید
آیین تشییع قائد شهید امت، جلوه ای از اقتدار انقلاب اسلامی است
سومین پویش ملی «آیین ققنوس» با محوریت آیین وداع رهبر شهید برگزار می شود
پخش زنده آیین وداع، تشییع و بدرقه رهبر شهید انقلاب در ویژه برنامه «پرچمدار»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 تیر 1405 ساعت 17:402026-06-29سياسي

آماده باش صنعت برق کشور برای آیین وداع با قائد شهید


مدیرعامل شرکت توانیر از آمادگی کامل صنعت برق کشور برای پایداری شبکه در مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اله داد با تسلیت مجدد شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید علی خامنه ای (رضوان الله تعالی علیه)، به برنامه ریزی های انجام شده برای حفظ پایداری شبکه برق در روز های پیش رو اشاره کرد و گفت: صنعت برق ایران با تمام ظرفیت انسانی و تجهیزاتی خود، برای میزبانی شایسته از مراسم وداع با رهبر معظم شهید آماده است تا کوچک ترین وقفه ای در تأمین برق مناطق برگزاری مراسم، مسیر های تشییع و مراکز حیاتی ایجاد نشود.

استقرار 4 هزار نیروی عملیاتی در مسیر های تشییع وی با اعلام جزییات این طرح افزود: حدود 4 هزار نفر از نیرو های عملیاتی و فنی صنعت برق در شهر های تهران، قم و مشهد در حالت آماده باش کامل قرار دارند و در نقاط حساس، مسیر های پرتردد، پست های برق و مراکز مهم مستقر شده اند تا در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی، در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به رفع اشکال و تأمین پایداری شبکه اقدام کنند.

مدیرعامل توانیر بیان کرد: در کنار استقرار نیرو های انسانی، 740 دستگاه خودروی عملیاتی سبک و سنگین برای پشتیبانی از عملیات امدادی و رفع سریع حوادث احتمالی در نظر گرفته شده است.


برچسب ها: صنعت برق - آیت الله سید علی خامنه ای - رهبر معظم انقلاب اسلامی - مدیرعامل شرکت توانیر - برق - آماده باش - صنعت
آخرین اخبار سرویس:

آماده باش صنعت برق کشور برای آیین وداع با قائد شهید

آماده باش صنعت برق کشور برای آیین وداع با قائد شهید