مطالب مرتبط:
واکنش نبیه بری به توافق دولت لبنان و رژیم اسراییل: فتنه است؛ مردم از آن دوری کنند
دولت لبنان و رژیم اسراییل یک توافق چارچوبی امضا کردند + عکس
نتانیاهو پس از امضای توافق دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: تا زمانی که حزب الله خلع سلاح نشود، اسراییل همچنان در منطقه امنیتی در جنوب لبنان باقی می ماند
واکنش حزب الله به امضای توافق اولیه بین دولت لبنان و رژیم صهیونیستی
تظاهرات مردم لبنان در اعتراض به توافق دولت با رژیم صهیونیستی + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 تیر 1405 ساعت 19:102026-06-27بين الملل

واکنش نبیه بری به توافق دولت لبنان و رژیم اسراییل: فتنه است؛ مردم از آن دوری کنند


رییس پارلمان لبنان توافق اخیر امضا شده میان بیروت و تل آویو را یک فتنه خواند و از مردم این کشور خواست از این فتنه دوری کنند.

- به گزارش جماران، به نقل از ایسنا، نبیه بری، رییس پارلمان لبنان امروز شنبه در بیانیه ای به توافق چارچوبی که میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی به امضا رسیده، واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، بری در بیانیه خود خطاب به تمامی مردم لبنان گفت که این توافق فتنه است.

رییس پارلمان لبنان در ادامه نیز از مردم این کشور خواست تا پس از اختلاف نظرها بر سر چارچوب توافق با رژیم صهیونیستی، از فتنه پرهیز کنند.

دولت لبنان و رژیم صهیونیستی ساعات اولیه امروز در پایان پنجمین دور از مذاکراتی با میزبانی آمریکا توافق چارچوبی را به صورت رسمی امضا کردند که به ادعای نواف سلام، نخست وزیر لبنان، هدف از آن خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از تمامی اراضی لبنان، بازگشت ساکنان و اعمال اقتدار دولت از طریق نیروهای مسلح رسمی است.

اما امضای این توافق با مخالفت گسترده محافل مردمی و جریان های سیاسی و مذهبی لبنان مواجه شد و گروه هایی از شهروندان لبنانی در بیروت در اعتراض به آن تجمع کردند.

احمد قبلان، مفتی جعفری لبنان و از علمای اهل تسنن این کشور، توافق یاد شده را فاقد مشروعیت و محدودکننده اختیارات و حاکمیت لبنان دانست.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - رییس پارلمان لبنان - لبنان - پارلمان لبنان - صهیونیستی - رییس پارلمان - توافق
آخرین اخبار سرویس:

واکنش نبیه بری به توافق دولت لبنان و رژیم اسراییل: فتنه است؛ مردم از آن دوری کنند

واکنش نبیه بری به توافق دولت لبنان و رژیم اسراییل: فتنه است؛ مردم از آن دوری کنند