|
| یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 14:002026-07-12سياسي
رییس مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد بر نصب علائم هشداردهنده و ایمن سازی نقاط پرخطر برای پیشگیری از غرق شدگی تاکید کرد.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مسلم شریفی در نشست کمیته پیشگیری از غرق شدگی افزود: علاوه بر این دو موضوع، استقرار تیم های واکنش سریع برای امدادرسانی به افراد در معرض خطر نیز از دیگر اقدامات ضروری در زمینه پیشگیری از غرق شدگی است.
وی اضافه کرد: کاهش این حوادث نیازمند همکاری منسجم و مؤثر همه دستگاه های مسئول است و آموزش عمومی از طریق مدارس، رسانه ها به ویژه صدا و سیما و سایر بستر های اطلاع رسانی، نقش مهمی در ارتقای آگاهی مردم دارد.
برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد -
غرق شدگی -
پیشگیری -
استان کهگیلویه و بویراحمد -
رییس مرکز بهداشت استان -
صدا و سیما -
ایمن سازی |
آخرین اخبار سرویس:
|
تاکید بر ایمن سازی نقاط پرخطر در نشست کمیته پیشگیری از غرق شدگی
تاکید بر ایمن سازی نقاط پرخطر در نشست کمیته پیشگیری از غرق شدگی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.