مطالب مرتبط:
اسموتریچ: شهرک سازی در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان را تقویت می کنیم
اسموتریچ: شهرک سازی در غزه، کرانه باختری و جنوب لبنان گسترش می یابد
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
نتانیاهو پس از امضای توافق دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: تا زمانی که حزب الله خلع سلاح نشود، اسراییل همچنان در منطقه امنیتی در جنوب لبنان باقی می ماند
رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کرد؛ 3 شهید و زخمی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 تیر 1405 ساعت 20:402026-06-27بين الملل

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: شهرک سازی در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان را تقویت می کنیم


اسموتریچ بار دیگر بر توسعه پروژه های شهرک سازی تاکید کرد و گفت شهرک سازی در کرانه باختری، نوار غزه و جنوب لبنان تقویت خواهد شد.

- به گزارش جماران، به نقل از سمانیوز، بتزالل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی بار دیگر مواضعی تندی علیه فلسطینیان، گروه های مقاومت، حزب الله و ایران مطرح کرد.

وی که با رادیو اسراییل گفت وگو می کرد، خواستار خلع سلاح حماس و حزب الله شد و گفت این دو جنبش باید سلاح خود را تحویل دهند.

اسموتریچ در ادامه با توجهیی نسبت به هشداری بین المللی درباره شهرک سازی، بر توسعه پروژه های شهرک سازی تاکید کرد و گفت شهرک سازی در کرانه باختری، نوار غزه و جنوب لبنان تقویت خواهد شد.

وی در تهدیدی آشکار علیه تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: هر زمان تشکیلات خودگردان بخواهد سر بلند کند، نابود خواهد شد.

وزیر دارایی رژیم اشغالگر در بخش دیگری از سخنان خود، جمهوری اسلامی ایران را بزرگ ترین تهدید برای رژیم اسراییل خواند و طی اظهاراتی تکراری عنوان کرد، تل آویو باید به تنهایی علیه موشک های ایرانی که به گفته او موجودیت این رژیم را تهدید می کنند، اقدام کند.


برچسب ها: شهرک سازی - وزیر دارایی - تشکیلات خودگردان - جنوب لبنان - رژیم صهیونیستی - شهرک - سازی
آخرین اخبار سرویس:

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: شهرک سازی در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان را تقویت می کنیم

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: شهرک سازی در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان را تقویت می کنیم