مطالب مرتبط:
وزیر دفاع آمریکا: روسیه و چین به ایران در جنگ کمک می کنند
5 جنگ افزاری که آمریکا برای حمله به ایران استفاده می کند
نمایشگاه هوایی اروپا زیر سایه جنگ ها و تردیدها درباره آینده همکاری دفاعی با آمریکا
صورتحساب 100 میلیاردی جنگ برای آمریکا
کاهش ذخیره سازی های راهبردی نفت آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 تیر 1405 ساعت 13:502026-07-22بين الملل

روسیه: همه فهمیدند که مذاکرات به سبک غربی چیست! آمریکا با متهم کردن دیگران درصدد آماده سازی شرایط جنگ است


ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به ادعای روبیو درباره ایران پاسخ داد: همه می دانند مذاکره به سبک غربی چیست.

- به گزارش جماران، به نقل از خبرگزاری تاس ، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به اظهارات صبح امروز چهارشنبه، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در مانیل، مبنی بر اینکه ایران ظاهراً عزم جدی برای مذاکره با واشنگتن نشان نمی دهد، اعلام کرد که غرب همواره از متهم کردن طرف مقابل به نداشتن تمایل برای گفت وگو، به عنوان مقدمه ای برای آغاز درگیری های نظامی استفاده می کند.

زاخارووا در کانال تلگرامی خود نوشت: اکنون دیگر همه جهان فهمیده اند که مذاکرات به سبک غربی چیست؛ ابتدا طرف مقابل را به نداشتن تمایل برای مذاکره و اجرای توافق ها متهم می کنند و سپس اعتراف می کنند که همه اینها فقط برای آماده سازی شرایط برای یک درگیری نظامی تمام عیار لازم بوده است.

این دیپلمات روس این موضوع را با وضعیت توافق های مینسک برای حل وفصل مناقشه اوکراین مقایسه کرده یادآور شد: کشورهای غربی پیش تر روسیه را نیز به اجرانکردن این توافقات متهم می کردند، اما بعدها سیاستمداران غربی اعتراف کردند که هرگز این توافق ها را راهی برای حل وفصل نهایی بحران تلقی نمی کردند.


برچسب ها: ماریا زاخارووا - زاخارووا - سخنگوی وزارت - سخنگوی وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه روسیه - مذاکره - سخنگوی وزارت خارجه
آخرین اخبار سرویس:

روسیه: همه فهمیدند که مذاکرات به سبک غربی چیست! آمریکا با متهم کردن دیگران درصدد آماده سازی شرایط جنگ است

روسیه: همه فهمیدند که مذاکرات به سبک غربی چیست! آمریکا با متهم کردن دیگران درصدد آماده سازی شرایط جنگ است