مطالب مرتبط:
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت
برجای ماندن بیش از 20 هزار کشته و زخمی در زلزله های ونزوئلا
آمار قربانیان زلزله ونزوئلا از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی فراتر رفت
نخست وزیر احتمالی بریتانیا، به خاطر نحوه برخورد حزب کارگر با جنگ غزه عذرخواهی کرد
ببینید| برخورد خشن پلیس آلمان با مخالفان ارسال تسلیحات به اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 تیر 1405 ساعت 09:102026-07-11حوادث

2 کشته و 3 زخمی در برخورد سواری پژو با تریلی در محور کمربندی فردوس


برخورد یک دستگاه سواری پژو پارس با یک دستگاه تریلی اسکانیا در محور کمربندی فردوس 2 کشته و 3 مجروح برجای گذاشت.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، سرهنگ کاظمی گفت: ساعت 23 و 45 دقیقه شب  گذشته  (19 تیر) با اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی در کیلومتر 10 بعد از پلیس راه فردوس بلافاصله مأموران و نیرو های امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

رییس پلیس راه استان گفت: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند یکدستگاه سوارپژو پارس که از مشهد به سمت شیراز در حال حرکت بود با  یک دستگاه تریلی بار سنگ که از سمت مهریز به مشهد حرکت می کرد برخورد کردند که بر اثر این حادثه رانندگی 2 نفر جان خود را از دست دادند و 3 نفر مصدوم که با اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

سرهنگ کاظمی با بیان این که علت تصادف توسط کارشناسان پلیس راه، بی احتیاطی از جانب راننده سواری پژو پارس به علت انحراف به چپ، ناشی از خستگی و خواب آلودگی تشخیص داده شده است، افزود: رانندگان با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از هرگونه عجله و شتاب بی مورد پرهیز کنند ضمنا شهروندان از توقف در حاشیه جاده و تماشای صحنه تصادف که خود می تواند زمینه ساز بروز حوادث ناگوار و ثانویه باشد خودداری کنند.


برچسب ها: یک دستگاه - حادثه رانندگی - دستگاه - پلیس راه - سرهنگ کاظمی - حادثه - برخورد
آخرین اخبار سرویس:

2 کشته و 3 زخمی در برخورد سواری پژو با تریلی در محور کمربندی فردوس

2 کشته و 3 زخمی در برخورد سواری پژو با تریلی در محور کمربندی فردوس