مطالب مرتبط:
«آشنایی با زندگی امام حسین (ع)»؛ مروری بر نهضتی که تاریخ را دگرگون کرد
اولین ازدواج گوگوش در 17 سالگی با محمود قربانی | داماد کاباره دار ثروتمند در سال 1346 / کامبیز یک سال بعد به دنیا آمد؛ این زندگی پس از 5 سال به طلاق انجامید + جزییات و عکس**
کربلا صحنه غلبه الهیات زندگی بر محاسبات دنیوی است
اولین ازدواج گوگوش در 17 سالگی با محمود قربانی | داماد کاباره دار ثروتمند در سال 1346 / کامبیز یک سال بعد به دنیا آمد؛ این زندگی پس از 5 سال به طلاق انجامید + جزییات و عکس**
روایت زندگی جواد فکوری، خلبان دلاور و مغز متفکر نیروی هوایی در برنامه نشان افتخار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 تیر 1405 ساعت 13:452026-06-22پزشكي

کمک کنیم این دو مادر سرطانی به زندگی برگردند


خیریه همت رضاشهر با ارسال نامه ای به عصر ایران، خواستار کمک برای درمان دو مادر سرطانی شده است.

در این نامه آمده است: احتراما به استحضار می رساند دومورد از مددجویان این خیریه به حضورتان معرفی می گردند.

مورد اول خانمی است 41 ساله بی سرپرست دارای سه فرزند و مستأجر می باشد که متأسفانه سرطان سینه داشتن و چندین نوبت شیمی درمانی و پرتودرمانی درمانی شدند و نهایتأ منجر به تخلیه کامل گردیده است.

بعد از چند ماه سردردهای شدید داشتن که احتمال می دادند از کم خونی باشه ولی با عکس برداری متوجه توده بدخیم در سر می شوند و طبق نظر پزشک باید فورا عمل جراحی تومور مغزی بشوند که هزینه آن بسیار بالا محاسبه گردیده که به هیچ وجه قادر به پرداخت نیست و نیازمند حمایت هستند.

مورد دوم خانمی هستند بی سرپرست دارای چهار فرزند و مستأجر که بدلیل سرطان روده چند ساله درگیر بیمارستان و درمان می باشد و باوجود اینکه خودش با کار کردن در منازل بخشی از هزینه های خانواده را تأمین می کرده و در حال حاضر قادر به کارکردن نیست و برای امرار معاش و هزینه های درمان خودش و فرزندش که عفونت خون دارد و باید شیمی درمانی شود و هفته ای دوبار بستری شود که با دارو عفونت خون پایین بیاید.


برچسب ها: درمان - سرطان - درمانی - بی سرپرست - مورد - سرپرست - شیمی درمانی
آخرین اخبار سرویس:

کمک کنیم این دو مادر سرطانی به زندگی برگردند

کمک کنیم این دو مادر سرطانی به زندگی برگردند