|
| چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 00:352026-06-30سياسي
طباطبایی معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور نوشت: از اعتماد عالمان دین به مثابه سرمایه ارزشمند با نهایت دقت حفاظت خواهیم کرد.
- به گزارش جماران، سید مهدی طباطبایی معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور حمایت مراجع عظام تقلید و علما و فضلای حوزه های علمیه از دولت در سفر اخیر دکتر پزشکیان به قم را مایه دلگرمی دولت برای خدمت بیشتر به مردم عنوان کرد و افزود: از اعتماد عالمان دین به مثابه سرمایه ارزشمند با نهایت دقت حفاظت خواهیم کرد.
برچسب ها: دفتر رییس جمهور -
مراجع عظام تقلید -
رییس جمهور -
ارزشمند -
اعتماد -
طباطبایی -
ارتباطات |
آخرین اخبار سرویس:
|
معاون دفتر رییس جمهور: حمایت مراجع عظام تقلید از دولت مایه دلگرمی برای خدمت بیشتر به مردم است/ از این اعتماد ارزشمند با نهایت دقت حفاظت خواهد شد
معاون دفتر رییس جمهور: حمایت مراجع عظام تقلید از دولت مایه دلگرمی برای خدمت بیشتر به مردم است/ از این اعتماد ارزشمند با نهایت دقت حفاظت خواهد شد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.