مطالب مرتبط:
اعلام بسته جدید مشوق های مدیریت مصرف برق در گیلان
خسارت 320 میلیارد ریالی صنعت برق استان مرکزی در جنگ رمضان / شناسایی 618 مزرعه غیرمجاز استخراج رمز ارز در استان
معاون استاندار لرستان: تجهیز ادارات به مولدهای برق گام موثری در راستای مدیریت مصرف است
خوزستان بالاترین سرانه مصرف برق خانگی و تجاری در جهان
کولر گازی 3 تا 5 برابر کولر آبی برق مصرف می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 تیر 1405 ساعت 11:252026-06-29اقتصادي

شناسایی 40 هزار مشترک پُر مصرف برق در مازندران


مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از شناسایی 40 هزار مشترک پر مصرف برق در استان خبر داد.

-     به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در نشست شورای انرژی مازندران در ساری گفت: از یک میلیون و 700 هزار مشترک برق در مازندران؛ 45 درصد مشترک خانگی هستند که در ایام غیر گرمای سال 1000 تا 1200 کیلووات مصرف دارند، اما این میزان مصرف در زمان گرم سال و استفاده از وسایل سرمایشی به 2 هزارو 500 تا 3 هزار کیلو وات ساعت می رسد.

سید کاظم حسینی کارنامی افزود: در صورت رعایت مصرف بهینه و استفاده از حداقل ممکن تعداد وسایل سرمایشی و همچنین تنظیم دمای اتاق در درجه بالاتر از 25 و استفاده از نور روز برای روشنایی اتاق؛ هیچ خاموشی نداریم.

وی با اشاره به شناسایی 40 هزار مشترک پر مصرف برق در استان گفت: برای این مشترکان و همچنین خوش نشینها، کنتور های هوشمند برای کنترل مصرف آنها نصب شد که بصورت اتوماتیک و هوشمند در صورت مصرف بالای برق قطع می شود و تا زمانیکه مصرف عادی نشود وصل نمی شود.


برچسب ها: مازندران - مشترک - مصرف - شرکت توزیع برق - وسایل سرمایشی - هزار - مصرف برق
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 40 هزار مشترک پُر مصرف برق در مازندران

شناسایی 40 هزار مشترک پُر مصرف برق در مازندران