مطالب مرتبط:
سه شهید و چند مجروح در حمله رژیم صهیونیستی-آمریکایی به اطراف اهواز
شهادت سه نفر در شهرستان اهواز در حمله رژیم صهیونیستی -آمریکایی
شهادت سه نفر در اهواز در حمله رژیم صهیونیستی - آمریکایی
حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی به چند نقطه در کبودراهنگ
سه شهید و چند مجروح در حمله رژیم صهیونیستی-آمریکایی به اطراف اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 تیر 1405 ساعت 23:502026-07-09سياسي

سلاح مقاومت تا تهدید آمریکایی - صهیونیستی هست، باقی می ماند


«احمد الشمری» نماینده مجلس عراق تاکید کرد: با توجه به خطرات مداوم پیش رو، صحبت از تحویل سلاح مقاومت زود است و سلاح مقاومت تا زمانی که تهدید آمریکایی - صهیونیستی وجود دارد، - سلاح مقاومت تا تهدید آمریکایی - صهیونیستی هست، باقی می ماند احمد الشمری نماینده مجلس عراق تاکید کرد: با توجه به خطرات مداوم پیش رو، صحبت از تحویل سلاح مقاومت زود است و سلاح مقاومت تا زمانی که تهدید آمریکایی - صهیونیستی وجود دارد، باقی خواهد ماند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ احمد الشمری در گفت و گو با خبرگزاری المعلومه عراق افزود: اگر فداکاری های مقاومت، نیرو های حشد الشعبی (بسیج مردمی) و نیرو های امنیتی عراق نبود، ما امروز در مجلس نبودیم و امنیت و ثباتی که کشور از آن برخوردار است، حاصل نمی شد.

او اظهار داشت: فداکاری های مقاومت و نیرو های حشد الشعبی در مقابله با تروریسم و تجاوز خارجی در حفاظت از عراق و حفظ حاکمیت آن، نقش داشته است.

نماینده مجلس عراق گفت که این فداکاری ها را نمی توان نادیده یا دست کم گرفت.

الشمری تاکید کرد: قبل از اینکه خطر آمریکا و رژیم اسراییل از بین برود، نمی توان از تحویل سلاح مقاومت صحبت کرد، زیرا ادامه این تهدید ها مستلزم وجود عناصر قدرتی است که بتوانند از کشور محافظت کرده و از حاکمیت آن دفاع کنند.


برچسب ها: مقاومت - صهیونیستی - آمریکایی - سلاح - نماینده مجلس - تهدید - حشد الشعبی
آخرین اخبار سرویس:

سلاح مقاومت تا تهدید آمریکایی - صهیونیستی هست، باقی می ماند

سلاح مقاومت تا تهدید آمریکایی - صهیونیستی هست، باقی می ماند