مطالب مرتبط:
نرخ مصوب روپوش مدارس به آموزش و پرورش ابلاغ شد
31 تیر آخرین مهلت ثبت نام سرویس مدارس اردبیل است
تصاویر/ آغاز درس خارج رسمی ارتقایی تابستانه طلاب و اساتید مدارس علمیه کاشان
مقصر بالا بودن نرخ تورم در چهارمحال و بختیاری اصناف و بازار نیست
2 رشته جدید در شاخه کاردانش مدارس اضافه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 08:552026-07-12اقتصادي

نرخ مصوب دوخت روپوش مدارس اعلام شد


اکبر صدقی، رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران با اشاره به فرآیند تعیین نرخ دوخت روپوش مدارس، گفت: قیمت های مصوب این اتحادیه پس از بررسی و تأیید اتاق اصناف تهران به دستگاه های ذی ربط ابلاغ شده، - به گزارش جماران، رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران با بیان اینکه اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران با همکاری اتحادیه پوشاک، قیمت های مربوط به دوخت روپوش مدارس را بر اساس هزینه های واقعی، دستمزد و شرایط بازار تعیین کرده و این نرخ ها پس از تایید اتاق اصناف تهران به مراجع مربوطه ابلاغ شده است، اظهارکرد: نرخ های مصوب با هدف ایجاد وحدت رویه، حمایت از حقوق خانواده ها و همچنین صیانت از حقوق واحدهای صنفی تدوین شده و انتظار می رود تمامی دستگاه ها و مجموعه های مرتبط، این مصوبات را ملاک عمل قرار دهند.

ایسنا نوشت، قیمت های رسمی پس از طی فرآیند قانونی و تایید اتاق اصناف تهران به مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام شده است.

صدقی با بیان اینکه در برخی موارد انجمن های اولیا و مربیان نرخ های مصوب اتحادیه را ملاک قرار نمی دهند، گفت: متاسفانه در برخی مناطق، قیمت گذاری به صورت منطقه ای انجام می شود؛ در حالی که قیمت های رسمی پس از طی فرآیند قانونی و تایید اتاق اصناف تهران به مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام شده است.


برچسب ها: اتاق اصناف تهران - اتحادیه - روپوش مدارس - تهران - اتاق اصناف - رییس اتحادیه - مردانه
آخرین اخبار سرویس:

نرخ مصوب دوخت روپوش مدارس اعلام شد

نرخ مصوب دوخت روپوش مدارس اعلام شد