مطالب مرتبط:
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر | گفت وگو درباره حفظ صلح و ثبات در غرب آسیا
ایران به دانش فنی ساخت «مغز مصنوعی» دست یافت؛ گام بعد تجاری سازی
مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی: مردم ایران صلح طلب و علاقه مند به آرامش هستند/ توافق «انسجام داخلی» ما را بیشتر می کند/ رهبری پیامی نمی دهند که خدای نکرده باعث اختلاف بین مردم شود/ مردم عزیز ایران شایسته بهترین امکانات مادی و معنوی هستند
طارمی: این یک جام جهانی فاجعه بار است/ چه کسی می خواهد به ما کمک کند؟ فقط یک اسم به من بگویید/ رییس فیفا پس از بازی مقابل نیوزیلند گفت همه مشکلات را حل خواهیم کرد، ولی فیفا هیچ کاری نکرد/ فکر می کنم که می خواهند ایران از جام جهانی حذف شود/ می خواهیم پیام صلح را برای همه بفرستیم، اما
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 تیر 1405 ساعت 16:202026-06-27اقتصادي

رشد دوبرابری مبادلات تجاری ایران در صورت صلح کامل


نرسی قربان، کارشناس برجسته اقتصاد انرژی، معتقد است در صورت تحقق صلح کامل و رفع تحریم های بانکی و تجاری، اقتصاد ایران پتانسیل دارد تا در نخستین سال پس از این توافق، - نرسی قربان، کارشناس برجسته اقتصاد انرژی، معتقد است در صورت تحقق صلح کامل و رفع تحریم های بانکی و تجاری، اقتصاد ایران پتانسیل دارد تا در نخستین سال پس از این توافق، حجم مبادلات اقتصادی خود را به بیش از دو برابر سطح کنونی افزایش دهد.

یک کارشناس اقتصاد انرژی گفت: در صورت برقراری صلح کامل و برطرف شدن تمام محدودیت های بانکی و تجاری، حجم مبادلات اقتصادی ایران در همان سال نخست می تواند بیش از دو برابر شود.

بازگشت ایران به اقتصاد جهانی، نه تنها درآمدهای ارزی را به طور قابل توجهی افزایش می دهد، بلکه زمینه ساز جهشی بزرگ در تولید، اشتغال و تعاملات بین المللی خواهد شد.

به گزارش ایلنا، صلح، فراتر از یک آرمان انسانی و پایان بخش منازعات نظامی، به عنوان یک متغیر کلان اقتصادی عمل می کند که می تواند تمام معادلات بازار و صنعت را دستخوش تغییر کند.

اقتصاد ایران در سال های اخیر، همواره درگیر رکود تورمی مزمنی بوده که ریشه های آن را نه تنها در سیاست های داخلی، بلکه باید در تنش های ژئوپلیتیک و گسست از زنجیره های تأمین جهانی نیز باید جستجو کرد.


برچسب ها: اقتصاد - تحریم های بانکی - ایران - اقتصاد ایران - کارشناس - مبادلات - تعاملات بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

رشد دوبرابری مبادلات تجاری ایران در صورت صلح کامل

رشد دوبرابری مبادلات تجاری ایران در صورت صلح کامل