مطالب مرتبط:
علی باقری: پیام پرچم های سرخ خون خواهی واضح است
باقری: پس از تشییع 43 میلیونی، مسئولیت خونخواهی سنگین تر است
مردم گرگان فریاد خون خواهی سر دادند
تصاویر/ مردم ارومیه در موج 132 فریاد خون خواهی سردادند
طنین فریاد خون خواهی رهبر شهید در سمنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 00:252026-07-11سياسي

علی باقری: مسئولیت مسئولان برای خون خواهی سنگین تر است


ر معاون شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه پیام اصلی پیوند میلیونی مردم عراق و ایران، تأکید بر خونخواهی رهبر شهید جهان اسلام است، گفت: مردم تهران، - به گزارش جماران، معاون شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تشییع 43 میلیونی رهبر شهید در ایران و عراق، این حضور را نشانه پیوند قلبی ملت های ایران و عراق دانست و گفت: پس از تشییع رهبر شهید انقلاب، مسئولیت مسئولان برای خون خواهی سنگین تر از همیشه است.

علی باقری، معاون شورای عالی امنیت ملی، در گفت وگو با فارس، با اشاره به حضور گسترده مردم در نجف و کربلا اظهار داشت: اتفاقی که در نجف و کربلا افتاد، اتفاقی بی نظیر بود؛ از این جهت که رهبر یک کشور در کشوری دیگر مورد استقبال میلیونی مردم قرار گرفت.

وی افزود: این اتفاق نشان داد پیوند میان ملت ها، پیوندی درونی و قلبی است.

باقری با بیان اینکه پیام اصلی پیوند میلیونی مردم عراق و ایران، تأکید بر خونخواهی رهبر شهید جهان اسلام است، گفت: مردم تهران، قم و عراق این پیام را با پرچم های سرخ به خوبی نشان دادند.

معاون شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: پیام دیگر مردم، ایستادگی و مقاومت در برابر زورگویی و زیاده طلبی استکبار جهانی، به ویژه آمریکا، است.


برچسب ها: شورای عالی امنیت ملی - شورای عالی - امنیت ملی - پیوند - ایران و عراق - ایران - مردم
آخرین اخبار سرویس:

علی باقری: مسئولیت مسئولان برای خون خواهی سنگین تر است

علی باقری: مسئولیت مسئولان برای خون خواهی سنگین تر است