مطالب مرتبط:
مهر و موم دو واحد شن و ماسه متخلف در بهاباد
مدیرکل تعزیرات: نانوایی های متخلف کرمانشاه پس از تشکیل پرونده پلمب می شوند
پلمب سه مشاور املاک متخلف در قرچک
پلمب 25 نانوایی متخلف در اراک؛ تشکیل 85 پرونده تعزیراتی در سه ماه نخست سال
8 برداشت کننده غیرمجاز شن و ماسه در آستارا محکوم شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 11:552026-07-01اجتماعي

پلمب دو واحد شن و ماسه متخلف در بهاباد


سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بهاباد از پلمب دو واحد شن و ماسه متخلف در این شهرستان با دستور قضایی خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شکوهی گفت: در پی بررسی ها و بازدیدهای میدانی کارشناسان محیط زیست و با توجه به گزارش های مردمی درباره فعالیت های آلاینده و تخلفات زیست محیطی، دو واحد شن و ماسه در شهرستان بهاباد شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی پلمب شدند.

وی با اشاره به هفته قوه قضاییه افزود: این اقدام با حضور دادستان شهرستان بهاباد و در راستای صیانت از محیط زیست، حمایت از حقوق عامه و جلوگیری از تخریب منابع طبیعی انجام شد و نمونه ای از همکاری مؤثر دستگاه قضایی با نهادهای اجرایی برای حفظ محیط زیست است.

شکوهی ادامه داد: فعالیت برخی از این واحدها بدون رعایت ضوابط و الزامات زیست محیطی موجب انتشار گرد و غبار، تخریب بسترهای طبیعی و ایجاد نارضایتی برای ساکنان محلی شده بود که پس از بررسی های لازم، دستور توقف فعالیت آنها صادر شد.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بهاباد تأکید کرد: حفاظت از محیط زیست یک مسئولیت همگانی است و این اداره با هرگونه فعالیت غیرمجاز یا مغایر با قوانین و مقررات زیست محیطی برخورد قاطع خواهد کرد.

وی در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه قضایی، به ویژه دادستان شهرستان بهاباد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخل


برچسب ها: محیط زیست - شهرستان بهاباد - زیست - بهاباد - شن و ماسه - محیط - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

پلمب دو واحد شن و ماسه متخلف در بهاباد

پلمب دو واحد شن و ماسه متخلف در بهاباد