مطالب مرتبط:
اجرای 37 طرح در حوزه آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد
خاموشی با برنامه برق در کهگیلویه و بویراحمد
رشد 21 درصدی توسعه شبکه بزرگراه های کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد در یک قاب: اخبار کوتاه دوشنبه 22 تیر
محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد جا ماند، مردم به دل آتش زدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 تیر 1405 ساعت 12:302026-07-13اجتماعي

تداوم گرمای شدید در کهگیلویه و بویراحمد؛ لنده 47.5 درجه شد


مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از تداوم هوای گرم در استان طی روزهای آینده خبر داد.

- تداوم گرمای شدید در کهگیلویه و بویراحمد؛ لنده 47.

5 درجه شد یاسوج- مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از تداوم هوای گرم در استان طی روزهای آینده خبر داد.

علی کرمی در گفت وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه های هواشناسی، طی سه روز آینده تداوم هوای گرم در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد مورد انتظار است.

وی افزود: همچنین طی پنج روز آینده آسمان اغلب مناطق استان صاف تا کمی ابری خواهد بود و در برخی نقاط افزایش سرعت وزش باد، گاهی همراه با غبار محلی، پیش بینی می شود.

تداوم هوای گرم در استان مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تغییر محسوسی در شرایط دمایی استان مشاهده نمی شود، گفت: گرمای هوا همچنان در مناطق مختلف استان ماندگار خواهد بود و شهروندان به ویژه در ساعات گرم روز از قرار گرفتن طولانی مدت در فضای باز خودداری کنند.

کرمی تصریح کرد: بر اساس پیش بینی ها، شرایط جوی روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در بیشتر نقاط استان صاف تا کمی ابری بوده و در برخی مناطق افزایش وزش باد و احتمال وقوع غبار محلی دور از انتظار نیست.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - بویراحمد - کهگیلویه - مدیرکل هواشناسی - هواشناسی - تداوم - هوای گرم
آخرین اخبار سرویس:

تداوم گرمای شدید در کهگیلویه و بویراحمد؛ لنده 47.5 درجه شد

تداوم گرمای شدید در کهگیلویه و بویراحمد؛ لنده 47.5 درجه شد