مطالب مرتبط:
نذر «72 تن» در مسیر آزادی؛ مؤسسه خیریه ساحت زمینه آزادی 2 زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کرد
مقام ناتو: رهبران ائتلاف فردا امنیت تنگه هرمز و آزادی کشتیرانی را بررسی می کنند
جمع آوری خطوط ویژه موقت در بزرگراه ها/ نصب موقت استوانه پلاستیکی در خیابان آزادی
رییس ستاد دیه: 84 زندانی جرایم غیرعمد در گیلان آزاد شدند
جبهه آزادی بخش فلسطین: امام خامنه ای شهید فلسطین است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 19:002026-07-08سياسي

هدیه ای برای آزادی زندانیان غیرعمد


همزمان با ایام ماه محرم، علی اصغر افشون، خیر نیک اندیش یزدی، با اهدای 40 میلیون تومان، هزینه برگزاری مراسم سالگرد پدر مرحومش را به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داد.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، علی اصغر افشون نیکوکار جوان یزدی با حضور در دفتر ستاد دیه استان یزد، مبلغ 40 میلیون تومان، هزینه برگزاری مراسم سالگرد پدر مرحومش، زنده یاد (حسین افشون) را به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص داد تا یاد و خاطره پدر خود را با گره گشایی از زندگی یک خانواده نیازمند، ماندگار سازد.

این نیکوکار یزدی در خصوص این اقدام خداپسندانه گفت: با فرا رسیدن نخستین سالگرد درگذشت پدر عزیزم، تصمیم گرفتم به جای برگزاری مراسم، هزینه آن را صرف آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کنم، امیدوارم این کار خیر، علاوه بر شادی روح پدرم، زمینه ساز بازگشت یک زندانی به آغوش خانواده اش باشد.


برچسب ها: زندانیان جرائم غیرعمد - آزادی زندانیان - برگزاری - مراسم سالگرد - جرائم غیرعمد - زندانیان - غیرعمد
آخرین اخبار سرویس:

هدیه ای برای آزادی زندانیان غیرعمد

هدیه ای برای آزادی زندانیان غیرعمد