مطالب مرتبط:
بیمارستان نجف زاده اردبیل با تزریق 34 هزار میلیارد ریال تکمیل می شود
قرارداد 3400میلیارد تومانی تکمیل بیمارستان نجف زاده اردبیل امضا شد
قرارداد 3400 میلیارد تومانی تکمیل بیمارستان نجف زاده اردبیل امضا شد
دانش بنیان ها ابزار توسعه؛ سمنان مهیای تکمیل زنجیره زیست بوم فناوری
30 کیلومتر راه روستایی سنندج در مسیر تکمیل است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 10:102026-07-01اقتصادي

تاکید بر تکمیل تاسیسات و تصفیه خانه فاضلاب نطنز


تصفیه خانه فاضلاب شهر نطنز با پیشرفت 80 درصدی در دست اجراست.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛  مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: این تصفیه خانه با ظرفیت تصفیه 45 لیتر فاضلاب در ثانیه از تصفیه خانه های پیشرفته در کشور، با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال احداث است.

هاشم امینی به اجرای 22 کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب شهر نطنز اشاره کرد و افزود: به زودی عملیات اجرایی مرحله دوم این شبکه به طول 50 کیلومتر با اولویت رفع نقاط انفصال و نصب انشعابات فاضلاب برای متقاضیان آغاز می شود.

وی بر لزوم برنامه ریزی برای عملیات اصلاح شبکه آبرسانی 35 روستا در بخش های امامزاده و مرکزی شهرستان نطنز با هدف کاهش هدر رفت و کمک به پایداری شبکه توزیع آب این روستا ها تاکید کرد و از آغاز مرحله اجرایی مرحله نخست سومین خط انتقال آب شهر بادرود از محل مخازن ذخیره این شهر خبر داد.

امینی افزود: این خط انتقال با قطر 600 میلیمتر در حدود 12 کیلومتر طول دارد که عملیات اجرایی 3 کیلومتر آن از ماه آینده آغاز خواهد شد.


برچسب ها: تصفیه خانه - فاضلاب - تصفیه خانه فاضلاب - تصفیه - شرکت مهندسی آب و فاضلاب - سرمایه گذاری بخش خصوصی - شبکه
آخرین اخبار سرویس:

تاکید بر تکمیل تاسیسات و تصفیه خانه فاضلاب نطنز

تاکید بر تکمیل تاسیسات و تصفیه خانه فاضلاب نطنز