مطالب مرتبط:
مدل های هوش مصنوعی چینی سایه به سایه مدل های آمریکایی
علی بابا استفاده از ابزار کدنویسی آنتروپیک را برای کارمندانش ممنوع می کند
هوش مصنوعی در روان درمانی؛ دستیار مفید، درمانگر ناکامل
ببینید| مشت گره کرده رهبری بر فراز مصلی با هوش مصنوعی
شیائومی سرمایه گذاری هوش مصنوعی خود را به 1.4 میلیارد دلار افزایش داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 تیر 1405 ساعت 15:452026-07-05فناوري

علی بابا هوش مصنوعی آمریکایی را برای کارمندانش قدغن کرد


شرکت چینی علی بابا استفاده از ابزار برنامه نویسی مبتنی بر هوش مصنوعی «کلاود کد»را از 10 جولای برای کارمندانش ممنوع می کند.

- شرکت چینی علی بابا استفاده از ابزار برنامه نویسی مبتنی بر هوش مصنوعی کلاود کد را از 10 جولای برای کارمندانش ممنوع می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک کرانچ، این درحالی است که آنتروپیک هم اکنون اجازه نمی دهد شرکت های چینی و موسسات خارجی متعلق به این شرکت از مدل هایش استفاده کنند.

طبق گزارش ها شرکت آمریکایی مذکور مشغول فعالیت برای بستن شکاف هایی است که امکان دسترسی کاربران چینی به کلاود را فراهم می کند.

براساس یک پست در شبکه اجتماعی ردیت ، برای بستن برخی از شکاف ها از نسخه ای از کلاود کد استفاده شد که می تواند به طور محرمانه کاربران چینی را شناسای کند.

یکی از مدیران آنتروپیک در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما این آزمایش را در ماه مارس انجام دادیم و هدف از آن جلوگیری از سواستفاده از حساب کاربری توسط فروشندگان غیرمجاز و محافظت در برابر تقطیر بود.

تقطیر روشی است که در آن مدل های هوش مصنوعی بر اساس خروجی های مدل های دیگر آموزش داده می شوند.

این مدیر در ادامه افزود: از آن زمان، تیم به اقدامات مقابله ای قوی تری دست یافته است و ما در واقع مدتی است که قصد داشتیم این را از بین ببریم.


برچسب ها: هوش مصنوعی - استفاده - برنامه نویسی - شبکه اجتماعی - علی بابا - شرکت - چینی
آخرین اخبار سرویس:

علی بابا هوش مصنوعی آمریکایی را برای کارمندانش قدغن کرد

علی بابا هوش مصنوعی آمریکایی را برای کارمندانش قدغن کرد