مطالب مرتبط:
پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستان تا یک هفته آینده
پرداخت 40 درصد مطالبات گندمکاران گلستانی آغاز شد
تعطیلات هفته آینده ابلاغ شد + جزییات
معاون رییس جمهور بخشنامه تعطیلات هفته آینده را ابلاغ کرد
معاون رییس جمهور بخشنامه تعطیلات هفته آینده را ابلاغ کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 تیر 1405 ساعت 12:252026-07-02اقتصادي

پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستان تا یک هفته آینده


استاندار خوزستان از پرداخت باقیمانده مطالبات گندمکاران استان تا یک هفته آینده خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  استاندار خوزستان گفت: با پیگیری های انجام شده، باقیمانده مطالبات گندمکاران استان تا یک هفته آینده پرداخت خواهد شد.

سیدمحمدرضا موالی زاده در نشست شورای تعاون استان و در گفت وگوی تلفنی با رییس سازمان هدفمندی یارانه ها، با تأکید بر ضرورت تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان، افزود: رایزنی های مستمری با سازمان برنامه و بودجه برای تأمین منابع مالی و تسویه مطالبات گندمکاران در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه گندمکاران خوزستان نخستین کشاورزان کشور هستند که محصول خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل داده اند، گفت: تأخیر در پرداخت مطالبات، مشکلاتی برای این قشر زحمتکش ایجاد کرده است.

استاندار خوزستان ادامه داد: مجموع مطالبات گندمکاران استان از محل خرید تضمینی گندم 67.

5 همت است که تاکنون 30 همت آن پرداخت شده و با پیگیری های انجام شده، باقیمانده این مطالبات تا یک هفته آینده به حساب کشاورزان واریز می شود.

موالی زاده تأکید کرد: تسریع در پرداخت مطالبات، قدردانی از تلاش گندمکاران و حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی است.


برچسب ها: مطالبات گندمکاران - گندمکاران - مطالبات - استاندار خوزستان - پرداخت مطالبات - استان - خوزستان
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستان تا یک هفته آینده

پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستان تا یک هفته آینده