مطالب مرتبط:
وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند «اقدام جنگی» خواهد بود
وزیر خارجه پاکستان: قطع آب از سوی هند «اقدام جنگی» خواهد بود
هشدار اسلام آباد به دهلی نو؛ قطع یا تغییر جریان آب به منزله اعلام جنگ
هند: حملات پاکستان به افغانستان اقدامی علیه صلح منطقه ای است
ریاض منصور: طرح های الحاق اسراییل اقدام جنگی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 تیر 1405 ساعت 23:252026-06-30بين الملل

هشدار پاکستان به هند: قطع آب، اقدام جنگی خواهد بود


وزیر خارجه ​پاکستان هشدار داد که کشورش خواهان تنش با هند نیست، اما هرگونه تلاش برای قطع منابع آبی این کشور بر اساس «معاهده سند طاس»، یک «اقدام جنگی» تلقی خواهد شد.

- وزیر خارجه ​پاکستان هشدار داد که کشورش خواهان تنش با هند نیست، اما هرگونه تلاش برای قطع منابع آبی این کشور بر اساس معاهده سند طاس ، یک اقدام جنگی تلقی خواهد شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛​ وزیر امور خارجه پاکستان در همایشی در اسلام آباد اعلام کرد که اقدام هند برای تعلیق یک جانبه این معاهده، هیچ توجیهی در قوانین بین المللی ندارد.

بر اساس گزارش منابع پاکستانی، اسحاق دار تاکید کرد که آب مایه حیات بیش از 250 میلیون پاکستانی است و کشاورزی، امنیت و اقتصاد کشور به آن وابسته است؛ لذا هند نباید منابع آبی را به ابزار جنگ و درگیری تبدیل کند.

دولت هند در آوریل 2025 به بهانه حمله پهلگام در کشمیر تحت کنترل آن کشور، معاهده سند طاس را یکطرفه معلق کرد.

با وجود اینکه دادگاه داوری لاهه اعلام کرد هند حق تعلیق یک جانبه را ندارد، دهلی نو این حکم را نپذیرفت.

هند می گوید تعلیق معاهده تا زمان توقف کامل تروریسم فرامرزی از سوی پاکستان ادامه خواهد داشت.

​در همین حال، مسئولان بلندپایه در پاکستان اعلام کردند که در یک سال گذشته، نوسانات شدید و مشکوکی در جریان آب رودخان


برچسب ها: پاکستان - منابع آبی - وزیر امور خارجه پاکستان - کشور - منابع - اقدام - وزیر خارجه
آخرین اخبار سرویس:

هشدار پاکستان به هند: قطع آب، اقدام جنگی خواهد بود

هشدار پاکستان به هند: قطع آب، اقدام جنگی خواهد بود