مطالب مرتبط:
لزوم مدیریت مصرف برق واحدهای صنفی
سازمان بازرسی از بررسی آثار حمله سایبری به چهار بانک کشور خبرداد
مراسم بزرگداشت رهبر شهید در زنجان
بررسی ابعاد حمله سایبری به 4 بانک بزرگ کشور در نشست ویژه سازمان بازرسی
تصاویر/ مراسم یادبود «آقای شهید ایران» و شهدای جنگ رمضان در زنجان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 تیر 1405 ساعت 10:052026-07-15اقتصادي

یک هزار و 758 بازرسی از واحدهای صنفی زنجان صورت گرفت


معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در خرداد ماه سال جاری، یک هزار و 758 مورد بازرسی از واحدهای صنفی در سامانه سیمبا ثبت شده است.

- حسین منصوری اظهار داشت: طی بازرسی های صورت گرفته 316 پرونده تخلف به ارزش 258 میلیارد ریال تشکیل شده است.

وی افزود: بیشترین تخلف به ترتیب در زمینه عدم درج قیمت، گرانفروشی، عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی و کم فروشی می باشد.

منصوری یادآور شد: عمده بازرسی ها در گروه های کالایی محصولات غذایی به تعداد 965 مورد، آرد و نان به میزان 477 مورد، خدمات وسایل نقلیه و لوازم یدکی 304 مورد و مواد پروتیینی 129 مورد بوده است.

معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در خصوص شکایات مردمی واصله در این مدت گفت: 396 مورد گزارش مردمی در خرداد ماه دریافت شده است که 293 مورد رسیدگی شده، 31 مورد در انتظار رسیدگی و 72 مورد غیر قابل رسیدگی می باشد.

وی خاطر نشان ساخت: طی بازرسی های صورت گرفته در این مدت 25 پرونده قاچاق به ارزش 197 میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.


برچسب ها: بازرسی از واحدهای صنفی - بازرسی - واحدهای صنفی - صنعت، معدن و تجارت - مورد - بازرسی و نظارت - معاون بازرسی
آخرین اخبار سرویس:

یک هزار و 758 بازرسی از واحدهای صنفی زنجان صورت گرفت

یک هزار و 758 بازرسی از واحدهای صنفی زنجان صورت گرفت