مطالب مرتبط:
ساداتیان: آتش از سرگیری احتمالی جنگ ایران و آمریکا دامن گیر همهِ خاورمیانه می شود / نتانیاهو از دست ترامپ عصبانی است
پروجکت سندیکت: از بازار آزاد تا دربار ترامپ؛ آمریکا در مسیر سرمایه داری رفاقتی
پیام قدرتمند ایران به ترامپ با بزرگترین مراسم تشییع قرن
طعنه سنگین آقازاده بایدن به ترامپ / هانتر بایدن: جایزه صلح نوبل را به ترامپ بدهید چون 38 بار به جنگ با ایران پایان داد!
تصویر غیرمنتظره از دونالد ترامپ در لباس پزشکی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 14:202026-07-04بين الملل

اکونومیست: رؤیای ترامپ برای خاورمیانه جدید با واقعیت میدان فاصله دارد


اکونومیست در تحلیلی نوشت خوش بینی دولت دونالد ترامپ نسبت به شکل گیری نظمی تازه در خاورمیانه، با واقعیت های میدانی منطقه همخوان نیست؛ از یک سو آمریکا از مسیر دیپلماسی با ایران و توافق اسراییل و لبنان سخن می گوید، - به گزارش سرویس بین الملل جماران، این یادداشت بر پایه تحلیلی از نشریه اکونومیست تنظیم شده است؛ گزارشی که می کوشد فاصله میان خوش بینی دیپلماتیک آمریکا درباره شکل گیری نظمی تازه در خاورمیانه و واقعیت های میدانی منطقه را نشان دهد.

اکونومیست در این تحلیل می گوید که اکنون دو خاورمیانه موازی وجود دارد؛ یکی قلمروی امیدوارکننده دیپلماسی، توافق ها و ابتکارهای سیاسی، و دیگری جهان واقعیِ بحران ها، حملات، بی اعتمادی و درگیری هایی که همچنان ادامه دارند.

بر پایه این گزارش، در سطح دیپلماتیک، آمریکا و ایران در حال برنامه ریزی برای مذاکراتی هستند که قرار است به اجرای یادداشت تفاهم امضاشده در 17 ژوئن منجر شود.

در همین چارچوب، معاون اول رییس جمهور آمریکا نیز مشتاق ایجاد خط تماس مستقیمی است که از طریق آن پنتاگون بتواند با سپاه پاسداران گفت وگو کند.

هم زمان، اسراییل و لبنان نخستین توافق دیپلماتیک رسمی خود را در 43 سال اخیر امضا کرده اند؛ توافقی که دو طرف را، دست کم روی کاغذ، به تلاش برای دستیابی به صلحی پایدار متعهد می کند.


برچسب ها: اکونومیست - خاورمیانه - میان - واقعیت - دیپلماتیک - آمریکا - دیپلماسی
آخرین اخبار سرویس:

اکونومیست: رؤیای ترامپ برای خاورمیانه جدید با واقعیت میدان فاصله دارد

اکونومیست: رؤیای ترامپ برای خاورمیانه جدید با واقعیت میدان فاصله دارد