مطالب مرتبط:
اجرای طرح مبارزه با سن گندم در فریدونشهر
اجرای طرح پایلوت مبارزه با «کرم خراط» در باغ های گردوی همدان
اجرای طرح بادشکن زنده در شهرستان عشق آباد؛ گامی بلند برای مقابله با بیابان زایی
اجرای طرح نوید زندگی در شهرستان آباده
اجرای طرح نظارت بر بازار ویژه «تشییع رهبر شهید » در قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 تیر 1405 ساعت 09:552026-07-02اقتصادي

اجرای طرح مهتاب در هرمزگان


طرح مهتاب با هدف ساماندهی شبکه، کاهش هدر رفت انرژی و برخورد با انشعابات غیرمجاز در هرمزگان در حال اجراست.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طرح مهتاب با چهار هدف ساماندهی انشعابات غیرمجاز، نوسازی کنتور های معیوب، تسریع در واگذاری انشعابات و شناسایی چاه های غیرمجاز برق اجرا می شود.

حمید ساعدپناه افزود: این طرح دو روز در هفته با حضور بیش از 93 گروه عملیاتی اجرا می شود.

وی گفت: از ابتدای سال تاکنون در این طرح بیش از هزار و 350 انشعاب غیرمجاز شناسایی و جمع آوری شده که بخش عمده ای از آنها به انشعابات قانونی یا دارای شمارشگر تبدیل شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: در این مدت همچنین 6 هزار و پانصد کنتور معیوب در استان تعویض و بیش از سه هزار و 200 انشعاب جدید نصب شده است.

بیشتر بخوانید: محدود سازی مشترکان پر مصرف برق در هرمزگان حمید ساعدپناه گفت: شناسایی سودجویان، تبدیل انشعابات غیرمجاز به قانونی، جلوگیری از مصرف بیش از الگوی مجاز ونصب شمارشگر از دیگر برنامه های این طرح است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در خصوص استخراج غیر مجاز رمز ارز نیز هشدار داد و گفت: استفاده کنندگان از ماینر ها در مناطق غرب استان در رصد شرکت برق و مراجع قضایی هستند.


برچسب ها: شرکت توزیع نیروی برق - انشعاب - هرمزگان - انشعابات - انشعابات غیرمجاز - توزیع نیروی برق - غیرمجاز
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح مهتاب در هرمزگان

اجرای طرح مهتاب در هرمزگان