|
| پنجشنبه، 18 تیر 1405 ساعت 01:252026-07-08بين الملل
یک مقام آمریکایی که با پاملا براون، خبرنگار سی ان ان حاضر در ناو یواس اس آبراهام لینکلن در شمال دریای عرب، گفت وگو کرده، افزوده است که وضعیت با ایران همچنان بسیار سیال و متغیر است و ممکن است حملات بیشتری فراتر از آنچه اعلام شده انجام شود.
- به گزارش جماران، یک مقام آمریکایی به سی ان ان گفته است که آتش بس با ایران دست کم به طور موقت متوقف شده است.
این مقام که با پاملا براون، خبرنگار سی ان ان حاضر در ناو یواس اس آبراهام لینکلن در شمال دریای عرب، گفت وگو کرده، افزوده است که وضعیت با ایران همچنان بسیار سیال و متغیر است و ممکن است حملات بیشتری فراتر از آنچه اعلام شده انجام شود.
به گفته او، ارتش آمریکا فعلاً در حالت صبر و مشاهده قرار دارد و اهداف حملات امشب، موشک ها و پهپادهایی بوده اند که می توانستند علیه دارایی های آمریکا، از جمله ناوهای هواپیمابر، به کار گرفته شوند.
برچسب ها: مقام آمریکایی -
آمریکا -
خبرنگار سی ان ان -
آبراهام لینکلن -
آمریکایی -
سی ان ان -
ایران |
آخرین اخبار سرویس:
|
ادعای مقام آمریکایی: آتش بس با ایران «دست کم به طور موقت متوقف شده» است
ادعای مقام آمریکایی: آتش بس با ایران «دست کم به طور موقت متوقف شده» است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.