مطالب مرتبط:
نخست وزیر گرینلند: فشار آمریکا برای تصاحب خاک ما ادامه دارد
رییس اسبق آژانس امنیت اسراییل: نتانیاهو برای بقا به جنگ نیاز دارد
حرارت ناشی از شهادت امام خامنه ای، بساط آمریکا و اسراییل را برمی چیند
رحیم صفوی: امروز دریایی از خون میان مسلمانان و آمریکا و رژیم صهیونیستی ایجاد شده است/ مردم سنگ تمام گذاشتند و امیدوارم مسئولان نیز در حل مشکلات مردم سنگ تمام بگذارند/ این ملت شکست ناپذیر است و تنها باید مراقب مسائل و چالش های داخلی باشیم
آیا اسراییل بدون هماهنگی آمریکا به دنبال ترور رهبر انقلاب است؟!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 18:552026-07-04بين الملل

وزیر امنیت داخلی اسراییل قید سفر پرخطر به آمریکا را زد


این تصمیم در پی عدم صدور ویزا به بن گویر و ترس وی از اعتراضات و درخواست محاکمه و بازجویی از او و حتی بازداشت وی در آمریکا گرفته شده است.

- به گزارش جماران، روزنامه هاآرتص رژیم صهیونیستی (مخالفت سیاست های دولت نتانیاهو) نوشت که وزیر امنیت داخلی این رژیم ایتمار بن گویر ، سفر خود به نیویورک برای حضور در نشست رؤسای پلیس در سازمان ملل را لغو کرده است.

بنا به این گزارش، این تصمیم در پی عدم صدور ویزا به بن گویر و ترس وی از اعتراضات و درخواست محاکمه و بازجویی از او و حتی بازداشت وی در آمریکا گرفته شده است.

مؤسسه هند رجب (برگرفته از نام دختربچه فلسطینی قتل عام شده به همراه خانواده اش در غزه) چند روز پیش رسما اعلام کرد که کیفرخواستی علیه این وزیر افراطی به مقامات آمریکایی در نیویورک تقدیم کرده و خواستار بازداشت وی شده اند.

بنا به اعلام این مؤسسه معروف، این اقدام به دلیل پرونده جنایت های وی از جمله جنایت جنگی در غزه از جمله جنایت علیه شهروندان آمریکایی و تحریک به نسل کشی در این منطقه صورت گرفته است.


برچسب ها: آمریکا - بازداشت - صدور ویزا - اعتراضات - مقامات آمریکایی - نیویورک - بازجویی
آخرین اخبار سرویس:

وزیر امنیت داخلی اسراییل قید سفر پرخطر به آمریکا را زد

وزیر امنیت داخلی اسراییل قید سفر پرخطر به آمریکا را زد