مطالب مرتبط:
یادداشت| آقایی که یک تنه پدری کرد
ویدیو| تنه به تنه رضا شاهرودی؛ تیپ استاداسدی جلوتر از زمان خودش بود
ویدیو| تنه به تنه رضا شاهرودی؛ تیپ استاداسدی جلوتر از زمان خودش بود
سوگ مشترک در مهد همزیستی؛ اشک ها و دعاهای اقلیت های دینی اصفهان برای پدری دلسوز
پدری که برای بسیاری نماد استقامت بود؛ روایتی از دلبستگی یک نسل به آیت الله خامنه ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 تیر 1405 ساعت 09:152026-07-05سياسي

آقایی که یک تنه پدری کرد


گلعلی بابایی نویسنده حوزه دفاع مقدس نوشت: آقا برای ادبیات جنگ با هدف ایجاد یک منبع تغذیه «شعور» یک تنه پدری کرد.

- گلعلی بابایی نویسنده حوزه دفاع مقدس نوشت: آقا برای ادبیات جنگ با هدف ایجاد یک منبع تغذیه شعور یک تنه پدری کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، آیین وداع و تشییع رهبر انقلاب در حالی ساعاتی از دومین روز را سپری می کند که هر لحظه سیل جمعیتی که به عاشقان پرشور حاضر در مصلی می پیوندند، بیشتر می شود.

همه از پیر و جوان آمده اند تا در آخرین دیدار نیز ادای احترامی به آقای شهیدشان کنند و آنچه در دل دارند با او بگویند.

گلعلی بابایی نویسنده حوزه دفاع مقدس نیز در یادداشتی که به صورت اختصاصی در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده است، می نویسد: هوالشهید؛ بیا آقا جان که؛ سخت دلتنگت هستیم! یکی از جذابیت های شخصیتی رهبر شهیدمان، حضرت نائب الامام سیدعلی حسینی خامنه ای، اطلاق صفت زیبا و صمیمی آقا برای ایشان از سوی بسیاری از مردم؛ به ویژه خواص مرتبط با آن رهبر حکیم و فرزانه بوده است.

رهبری که به واقع برای آحاد جامعه در حکم پدر یا به زبان صمیمانه تر آقای دوست داشتنی بود.

آنچه خود شاهد بودم و با تمام وجودم آن را حس کردم، آقایی یا بهتر بگویم پدریِ حضرت آقا برای اهالی فرهنگ و هنر این مرز و بوم بود؛ و اگر بخواهم مصداقی تر به این مقوله بپردازم


برچسب ها: گلعلی بابایی - دفاع مقدس - نویسنده - بابایی - آقا - خبرگزاری - خبرگزاری تسنیم
آخرین اخبار سرویس:

آقایی که یک تنه پدری کرد

آقایی که یک تنه پدری کرد