مطالب مرتبط:
امام جمعه و استاندار زنجان: حضور در مراسم تشییع رهبر جلوه ای از قدرشناسی و انسجام ملی است
تصاویر/ دیدار امام جمعه ایلام با خانواده های معظم شهدای جنگ رمضان
راه انتقام رهبر شهید به روایت امام جمعه اردبیل | انتقام ما یک روزه، دو روزه یا لحظه ای نخواهد بود
دعوت مشترکِ امام جمعه و استاندار زنجان برای حضور در آیین وداع با قائد شهید
هم افزایی برای صیانت از اشتغال، تقویت زیرساخت های فرهنگی و پیگیری مطالبات شهرستان خوسف در دیدار امام جمعه با دکتر هاشمی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 تیر 1405 ساعت 14:452026-07-03سياسي

امام جمعه تبریز: دشمن حتی اگر به یکی از شرایط عمل نکند، دست ما روی ماشه است


دشمن بداند که اجازه نخواهیم داد نام، مرام و معرفت امام حسین(ع) فراموش شود.

هر محرم و صفر برای آن حضرت عزاداری کرده ایم و این راه را به عنوان نماد اقتدار، - دشمن بداند که اجازه نخواهیم داد نام، مرام و معرفت امام حسین(ع) فراموش شود.

هر محرم و صفر برای آن حضرت عزاداری کرده ایم و این راه را به عنوان نماد اقتدار، تقوا و وفاداری حفظ خواهیم کرد و به تبع آن نمی گذاریم نام رهبر شهید نیز به فراموشی سپرده شود و انتقام را خواهیم گرفت.

امام جمعه تبریز با اشاره به فرهنگ عاشورا، اظهار کرد: دشمن بداند که اجازه نخواهیم داد نام، مرام و معرفت امام حسین(ع) فراموش شود.

به گزارش ایسنا، احمد مطهری اصل جمعه 12 تیرماه در خطبه های نماز جمعه این هفته تبریز افزود: مذاکره همان ادامه جنگ است و اگر آنچه رهبر انقلاب فرموده اند، از طریق مذاکره محقق شود، مطلوب است، اما اگر محقق نشود، طرف مقابل نباید تصور کند هر کاری می تواند انجام دهد.

وی با بیان اینکه تمام ملت و نیروهای مسلح آماده هستند، ادامه داد: دشمن حتی اگر به یکی از شرایط عمل نکند، دست ما روی ماشه است و این بار موشک ها از نوع جدید خواهد بود و آمریکا را از منطقه اخراج و اسراییل را نابود خواهیم کرد.


برچسب ها: امام جمعه تبریز - فراموش - امام - اما - محرم و صفر - امام جمعه - خطبه های نماز جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه تبریز: دشمن حتی اگر به یکی از شرایط عمل نکند، دست ما روی ماشه است

امام جمعه تبریز: دشمن حتی اگر به یکی از شرایط عمل نکند، دست ما روی ماشه است