مطالب مرتبط:
حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ
حمله آمریکا به ایران و شوک ژئوپلیتیک به بازار انرژی/ نقشه ترامپ برای اقتصاد ایران چیست؟
وضعیت قرمز در منطقه | ترامپ رسماً اعلام کرد آتش بس با ایران «تمام شده»؛ حملات پهپادی به 85 پایگاه آمریکا در بحرین و کویت / تنش ها به اوج رسید؛ واشنگتن مجوز فروش نفت ایران را لغو کرد و تهران تهدید به بستن تنگه هرمز داد
حضور کارگردان سینما و تلویزیون در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در کربلا
گاف تصویری ترامپ درباره حمله به ایران +عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 05:002026-07-10سياسي

حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود


عبدالباری عطوان در در مقاله ای در نشریه «رأی الیوم» نوشت: اوج سقوط اخلاقی ترامپ، آغاز این جنگ در زمانی بود که طرف ایرانی مشغول تشییع پیکر رهبر و امام شهید خود، - حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود عبدالباری عطوان در در مقاله ای در نشریه رأی الیوم نوشت: اوج سقوط اخلاقی ترامپ، آغاز این جنگ در زمانی بود که طرف ایرانی مشغول تشییع پیکر رهبر و امام شهید خود، [آیت الله] علی خامنه ای، بود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ عبدالباری عطوان، تحلیلگر سرشناس عرب در در مقاله ای در نشریه رأی الیوم نوشت: ترامپ چهار بار از تمامی قواعد و ارزش های اخلاقی عبور کرد؛ نخست، زمانی که به رهبری ایران توهین کرد؛ دوم، زمانی که دستور بمباران پل های راه آهن غیرنظامی در شمال و شرق کشور را صادر کرد؛ سوم، هنگامی که موشک هایش اطراف نیروگاه هسته ای بوشهر و یک پایگاه نظامی مجاور آن را هدف قرار دادند که می توانست به نشت تشعشعات هسته ای منجر شود؛ و، اما چهارمین و خطرناک ترین مورد که اوج سقوط اخلاقی او بود، آغاز این جنگ در زمانی بود که شریک توافق  آتش بس، مشغول تشییع پیکر رهبر و امام شهید خود، علی خامنه ای و مشارکت ده ها میلیونی مردم در این مراسم در داخل و خارج از ایران بود.


برچسب ها: عبدالباری عطوان - اخلاقی - ترامپ - ایران - حمله به ایران - تشییع - زمانی
آخرین اخبار سرویس:

حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود

حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود